Comencen amb força les Festes Majors d’Albal en honor a Santa Anna

0
170
Bankia

Albal ja està en festes i els actes culturals, lúdics i esportius comencen a ocupar els carrers de la població que, estos díes, honra a la seua patrona Santa Anna. Festival de bandes, volta ciclista i dinar de germanor van ser els primers actes d’uns dies carregats de festa.
El festival de bandes de música celebrat amb motiu de les festes patronals de Santa Anna va ser un èxit, ja que va atraure a nombrós públic, que va omplir la Plaça de l’Església en l’actuació de les agrupacions participants, la Societat Musical Lira Castellonera, de Castelló de la Ribera, la Banda Municipal de Cascante (Navarra) i l’amfitriona, la Societat Joventut Musical d’Albal.

A l’acte van acudir l’alcalde, Ramón Marí, la regidora de Festes, María Dolores Martínez, el regidor de Cultura, Josep Jesús Sánchez Galán, i altres membres de la Corporació municipal, així com la regina de les festes, María Amparo Martínez, i les seues dames d’honor, la presidenta de la Societat Joventut Musical d’Albal, Marina Puchades, i la musa de la música, Aida Ribes.

Disputada volta ciclista

La Volta Ciclista Ernesto Codina, organitzada pel Club Ciclista d’Albal, amb el patrocini de l’Ajuntament i Granja Rinya, va ser molt disputada al llarg de les seues 45 voltes de 1.400 metres cada una a un circuit urbà, amb eixida i meta en la Plaça del Mercat, pels seus huitanta participants.

El guanyador va ser Jordi Berenguer, campió d’Espanya en Màster 30, mentre que en Senior va entrar primer Manuel Sánchez, de Monfort, en Màster 40 va guanyar Koldo Gutiérrez i en Màster 50 Josep Talens. El primer local va ser Miguel Ángel Sánchez.

En la carrera van estar presents l’alcalde, Ramón Marí, el regidor d’Esports, Juan Arturo Hernández, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, i el president del Club Ciclista d’Albal, Armando Albiol.

Ple al dinar de germanor

El tradicional dinar de germanor dels jubilats i pensionistes organitzat per l’Ajuntament, que se celebra amb motiu de les festes patronals de Santa Anna va reunir a prop de nou-cents comensals en un saló de la població, entre ells l’alcalde, Ramón Marí, la regidora de Festes, María Dolores Martínez, i altres membres de la Corporació municipal, així com la regina de les festes, María Amparo Martínez, i les seues dames d’honor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here