Ciutadans inicia un cicle de debats sobre Falles i Festes Valencianes

469

El grup municipal Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València ha anunciat un cicle de debats sobre Falles i Festes Valencianes, sota el lema 'Per unes Falles i Festes Valencianes per a tots'. La primera trobada, moderat per la regidora Amparo Picó i amb la participació del portaveu de Cs, Fernando Giner, se celebrarà dilluns que ve 17 de desembre, a les 20:30 hores, en el Casal de la Falla Cuba-Literat Azorín.

La regidora Amparo Picó, ha declarat que “aquestes trobades són una continuació de la dinàmica de reunions establides des del començament de la legislatura, pel grup municipal Cs”.

“El nostre objectiu és acostar l'Ajuntament als casals per a debatre els diferents temes que preocupen al món de les festes. Entenem que el millor lloc per a tractar temes sobre les Falles i Festes Valencianes són els propis casals de les comissions falleres i els locals de les entitats festeres”, ha dit Picó, qui ha explicat: “El principal objectiu d'aquest cicle és continuar tractant i valorant, temes d'especial rellevància amb els quals aconseguir la màxima projecció i òptim desenvolupament de les Falles i Festes de la ciutat de València, a més de presentar i debatre propostes efectives amb les quals sumar en positiu i posar en valor, amb la dignitat que es mereixen, les nostres Falles i Festes Valencianes”.

El cicle s'iniciarà dilluns que ve 17 de desembre, amb el tema 'Noves Formes de Finançament, Mecenatge i Patrocini de les Falles'. En el debat participaran com a ponents el President de la Federació de Falles d'Especial, Santiago Ballester; la Presidenta de la Falla L´Antiga de Campanar, Xelo Salavert; el President de la Federació de Falles de Primera A, Paco Romero; i la Presidenta de l'Agrupació de Falles Gran Via, Sela Falcó.

Els següents debats, programats per al mes de gener, se centraran en els col·lectius de les Germanors de Setmana Santa Marinera de València i en els Col·lectius de les Festes Vicentinas. En aquesta línia, s'aniran desenvolupant els següents debats que tindran com a protagonistes diversos col·lectius representants de la Cultura Festiva de la ciutat de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.