Cervera asegura que l’Hospital Militar compta amb “una adecuada dotació humana i econòmica”

0
46
Bankia

El grup d’Esquerra Unida en Les Corts presentà el passat mes de novembre una bateria de preguntes per al conseller de Sanitat, Manuel Cervera, al voltant de la situació de l’ex Hospital Militar criticada per sindicats, treballadors i usuaris. Tot i axió, a la seua resposta, Cervera asegura que el Vázquez Bernabeu compta amb “una adecuada dotació humana i econòmica”.
Per al grup de l’oposició, a les preguntes formulades que recollien denuncies com la falta d’aigua potable i d’aigua calenta a Urgències, el conseller de Sanitat, Manuel Cervera, “ha contestat fent bo allò de que qualsevol semblança amb la realitat és mera coincidència”.

Així, acusa Cervera “d’amagar la realitat, que és ben tossuda. El conseller ens aporta una resposta que no admet cap de les deficiències del centre hospitalari i ens assegura que ha hagut un Pla d’Hospitalització que ha funcionat fins ara a ple rendiment i que compta amb una adequada dotació humana i econòmica que permet estrictes protocols de derivació de pacients d’altres centres hospitalaris. Açò no és més que un exemple de desviació de la realitat”, critica la diputada Marina Albiol.

La diputada d’EUPV recorda que les queixes respecte la situació de l’Hospital Militar assenyalen mancances d’infraestructures tan necessàries com són unes dutxes, així com problemes de saturació de personal. “Les respostes de Cervera són, per tant, totalment insuficients, i segueixen sense donar solucions, a més d’intentar negar l’evidència”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here