El Centre de Salut de Catarroja millora les seues instalacions a l'espera de la seua reforma

2639

El Centre de Salut de Catarroja ja compta amb tres màquines noves d’aire condicionat en funcionament. La instal·lació dels aparells ha permés que els i les pacients que han acudit durant els mesos d’estiu al centre no hagen patit problemes derivats de les altes temperatures i el personal sanitari haja pogut realitzar la seua tasca en unes condicions apropiades.

Esta millora s’afig a les nombroses realitzades al llarg dels últims dos anys. Entre elles, la reubicació de la centraleta telefònica i la posterior recuperació de la sala d’espera. A més, s’ha col·locat una marquesina i una catifa antilliscant a la porta del Centre de Salut que serveix de protecció a les persones que esperen a les 8 del matí per entrar a extraccions i, al mateix temps, evita les filtracions d’aigua de la pluja.

Així mateix, s’ha reubicat i protegit la nevera d’emmagatzematge de vacunes, s’han reparat les goteres de l’entrada del Punt d’Atenció Continuada i s’ha col·locat una bancada per a la sala de cures en assistencial.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó i la regidora de Sanitat, Mabel Rojas han acudit este matí al Centre de Salut en un encontre amb Inmaculada Lozano, Coordinadora del Centre de Salut; Rosaura Folch, Directora Econòmica de La Fe i MªJosé Lloria, Directora d’Enfermeria d’Atenció Primària de La Fe, per comprovar l’estat del Centre i parlar de possibles actuacions futures.

El personal responsable del Centre de Salut han agraït el suport “de l’Ajuntament de Catarroja, la Conselleria de Sanitat i La Fe” en contribuir a millorar les instal·lacions. Per la seua part, l’alcalde, Jesús Monzó, ha indicat que “és un fet que Catarroja tindrà un Centre de Salut que done resposta a totes les necessitats del poble”. En este sentit, ha remarcat que ja s’ha licitat la redacció del projecte d’ampliació i reforma del centre sanitari.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.