El Centre de Salut de Catarroja millora les seues instalacions a l’espera de la seua reforma

0
1984

El Centre de Salut de Catarroja ja compta amb tres màquines noves d’aire condicionat en funcionament. La instal·lació dels aparells ha permés que els i les pacients que han acudit durant els mesos d’estiu al centre no hagen patit problemes derivats de les altes temperatures i el personal sanitari haja pogut realitzar la seua tasca en unes condicions apropiades.

Esta millora s’afig a les nombroses realitzades al llarg dels últims dos anys. Entre elles, la reubicació de la centraleta telefònica i la posterior recuperació de la sala d’espera. A més, s’ha col·locat una marquesina i una catifa antilliscant a la porta del Centre de Salut que serveix de protecció a les persones que esperen a les 8 del matí per entrar a extraccions i, al mateix temps, evita les filtracions d’aigua de la pluja.

Així mateix, s’ha reubicat i protegit la nevera d’emmagatzematge de vacunes, s’han reparat les goteres de l’entrada del Punt d’Atenció Continuada i s’ha col·locat una bancada per a la sala de cures en assistencial.

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó i la regidora de Sanitat, Mabel Rojas han acudit este matí al Centre de Salut en un encontre amb Inmaculada Lozano, Coordinadora del Centre de Salut; Rosaura Folch, Directora Econòmica de La Fe i MªJosé Lloria, Directora d’Enfermeria d’Atenció Primària de La Fe, per comprovar l’estat del Centre i parlar de possibles actuacions futures.

El personal responsable del Centre de Salut han agraït el suport “de l’Ajuntament de Catarroja, la Conselleria de Sanitat i La Fe” en contribuir a millorar les instal·lacions. Per la seua part, l’alcalde, Jesús Monzó, ha indicat que “és un fet que Catarroja tindrà un Centre de Salut que done resposta a totes les necessitats del poble”. En este sentit, ha remarcat que ja s’ha licitat la redacció del projecte d’ampliació i reforma del centre sanitari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here