Centenars de persones denuncien les deficiencias del CP Ciutat de Cremona després de ser desallotjat pel vent

0
45
Bankia

Centenars d’alumnes així com mares i pares del col•legi ciutat de Cremona, acompanyats per l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, i altres membres del Govern municipal s’han concentrat a la plaça de la Constitució d’Alaquàs per manifestar la seua indignació i denunciar la situació que viu aquest centre d’ensenyament, que ahir, davant els desperfectes causats dels forts vents, va ser desallotjar i suspeses les classes.
Així mateix, l’alcaldessa d’Alaquàs ha reunit la Junta de Govern Local amb caràcter extraordinari per tal d’adherir-se a les iniciatives dutes a terme per la comunitat educativa d’Alaquàs i instar a la Conselleria a adoptar les resolucions administratives pertinents per tal de solucionar aquesta situació.

Després, García i mares i pares d’alumnes del col•legi públic Ciutat de Cremona s’han desplaçat fins la Conselleria d’Educació per presentar per Registre d’Entrada un escrit en el que s’exigeix la immediata construcció del col•legi públic Ciutat de Cremona. Aquesta és la segona vegada des del mes de setembre que es dirigeixen al conseller de Cultura sense obtindre resposta.

En l’escrit presentat, es manifesta, una vegada més, les necessitats d’aquesta comunitat educativa que ve demanant la construcció definitiva d’aquest centre d’ensenyament des de fa tres anys i ha informat exhaustivament dels desperfectes que, a causa del temporal de vent patit ahir dijous 14 de gener, es van generar als barracons.

L’alcaldessa d’Alaquàs ha denunciat a més el fet que més de 360 xiquets del col•legi públic Ciutat de Cremona s’hagen vist exposats, una vegada més i de forma innecessària a aquesta situació de risc.

Aquesta nova situació ve a sumar-se a la que es va produir el passat 29 de setembre, a causa, en aquesta ocasió, de la plutja, que va provocar també el desallotjament de les instal•lacions.

En el document presentat es recorda també que l’Ajuntament d’Alaquàs va aprovar en sessió plenària el 29 de desembre de 2008 la cessió a la Conselleria d’Educació d’una parcel•la de titularitat municipal destinada a la construcció del col•legi públic Ciutat de Cremona i que amb l’aprovació del nou Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaquàs aquest mateix dia, es va assignar també a aquests terrenys un ús dotacional públic docent, quedant resolts així tots els tràmits pertinents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here