Catarroja també suspén les Falles 2020

757

Una vegada coneguda la decisió de Junta Central Fallera de suspendre les Falles del 2020 davant la incertesa al voltant de la situació generada per la COVID19, l'Ajuntament i les comissions catarrogines han pres la decisió de no celebrar les Falles de 2020.

ofrenda fallas CatarrojaEn una reunió telemàtica, l'Ajuntament de Catarroja, representat per l'alcalde Jesús Monzó, la vicealcaldessa Lorena Silvent, el regidor de festes Miquel Verdeguer; les comissions falleres de Catarroja i la UAFC han decidit cancel·lar les falles de 2020.

Els reunits ja varen acordar el cap de setmana passat esperar a conèixer la decisió de València per a prendre la determinació de cancel·lar o no.

Aquesta cancel·lació ha significat també una presa de decisió respecte a les falleres majors i la seua cort d'honor. En aquest sentit, s'ha optat perquè aquestes repetisquen el regnat que no han pogut exercir en 2020, en el pròxim exercici.

L'Ajuntament s'ha volgut agrair una vegada més la col·laboració a totes les comissions falleres del municipi així com al sector que envolta les festes: artistes, músics, restauració i moda, que es veuran afectats per aquesta cancel·lació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.