Catarroja recull 460 quilos de tovalloletes d'un sol ús de la seua xarxa de sanejament

0
6 lecturas

Catarroja ha recollit 460 quilos de tovalloletes d'un sol ús de la seua xarxa de sanejament, segons ha informat a l'ajuntament la contracta de neteja despés de les tasques per a eliminar aquestes tovalloletes que embocen les canonades.

Catarroja recull 460 quilos de tovalloletes d'un sol ús de la seua xarxa de sanejamentPer això l'Ajuntament de Catarroja avançarà en les pròximes setmanes noves mesures per a la conscienciació de la ciutadania a l'hora de gestionar els residus.

Este nou pas dins de la campanya ‘No tires…’ vol advertir el caràcter nociu que pot resultar abocar qualsevol contingut en les clavegueres i acaben als espais que els catarrogins i catarrogins estimen i senten com a propis, com el Port de Catarroja, l'Albufera o la marjal.

D'aquesta manera, s'oferirà un manual de bones pràctiques en les comunitats de veïns i als administradors de finques perquè sàpien com pot perjudicar el simple gest de depositar les tovalloletes en el vàter a tot el seu entorn.

Martí Raga, regidor d'urbanisme, ha recordat que tirar les tovalloletes d'un sol ús pel vàter "té una doble despesa per al nostre municipi, d'una banda l'econòmica, ja que cal retirar-les perquè no col·lapsen la xarxa de sanejament i d'altra banda el mediambiental, ja que perjudiquen clarament el nostre entorn".

Per això, l'ajuntament de Catarroja vol conscienciar la població que el vàter" no és una paperera. Tant les tovalloletes higièniques com la resta d'objectes que tirem no desapareixen sinó que es converteixen en un problema molt seriós per al medi ambient i per a la gestió municipal".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí