Catarroja obrirà dissabte el saló de plens per a donar el seu últim adéu a Alberto Gradolí

0
195

Catarroja-PSPV-Alberto-Gradoli

L’Ajuntament de Catarroja s’acomiadarà oficialment del seu segon Tinent d’Alcalde, Alberto Gradolí, el dissabte 5 de setembre. De 10 a 12 del matí, el consistori obrirà el saló de plens perquè els veïns puguen signar en el llibre de condolences.

A les 11:30 hores es farà una cerimònia institucional en la qual intervindrà l’alcalde, Jesús Monzó, el president del PSPV-PSOE de Catarroja, Domingo Raga, i un membre de la família, que hi estarà present i rebrà el llibre de condolences. S’ha convidat a autoritats, col.lectius i associacions perquè puguen donar-li l’últim adéu al regidor d’Esports i El Port.

La cerimònia estarà presidida per una fotografia d’Alberto Gradolí i hi intervindrà un quartet de música clàssica format per membres de les bandes del poble. Posteriorment, es traslladaran les corones de flors al cementeri de Catarroja.

Les restes d’Alberto Gradolí arribaran divendres procedents de Tailàndia, on va faltar el passat 23 d’agost per causes naturals. Serà soterrat en una cerimònia íntima, tal com ha decidit la família.

Alberto Gradolí Cánovas tenia 51 anys. Era secretari general del PSPV-PSOE de Catarroja des de 2012. Fou cap de llista del partit a les eleccions locals de 2011 i 2015. Va ser regidor d’Hisenda i Urbanisme. En l’actualitat era membre de l’equip de govern de l’Ajuntament i exercia com a segon Tinent d’Alcalde i regidor d’Esports i El Port. També era portaveu del seu partit.

L’ajuntament va decretar tres dies de dol oficial (des del 24 al 26 d’agost) només conéixer la seua mort i lamenta profundament la seua pèrdua. Per això vol agrair-li la dedicació al servei del poble i reconéixer la seua figura pública.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.