Catarroja prioritza l'exterior de Renfe i els parcs infantils al seu pla de millora de l'enllumenat públic

1084

L’Ajuntament de Catarroja dedicarà un total de 40.000 euros en inversions en l’enllumenat del municipi. El Consistori, després d’analitzar un informe tècnic, ha decidit destinar esta quantitat a la millora l’enllumenat als carrers i els parcs.

La major part de la inversió, més d’11. 000 euros, servirà per a reforçar l’enllumenat de l’exterior de l’estació de Renfe de Catarroja. Amb açò, es donarà resposta a una de les demandes més recurrents quant a la llum dels carrers. En breu, les persones que facen ús del tren, així com els veïns que aparquen el seu vehicle a la zona, la trobaran perfectament il·luminada.

Aproximadament uns 6.000 euros es destinaran, d’altra banda, a les zones de jocs infantils dels parcs del municipi. Es millorarà l’enllumenat del parc 8 de Març, del Príncep d’Astúries, el Fumeral, Arnau Vilanova, el de la plaça dels Furs i els situats a la Ronda Est, al carrer Joaquín Escrivá amb Victoria Costa i al carrer Pintor Ribalta amb Doctor Marañón.

Així mateix, com a novetats s’instal·larà un fanal central de quatre braços a la rotonda de la Ronda Nord i a la de la Rambleta amb Vicent Andrés Estellés, respectivament. S’invertiran més de 3.500 euros en esta acció, que servirà per reforçar la seguretat de les persones que circulen per la zona.

La resta del pressupost s’invertirà en l’ampliació de l’enllumenat del mercat, uns 2.500 euros, i en la reparació i reposició dels cablejats que es troben en mal estat i l’adequació de les connexions.

Estes millores en l’enllumenat s’afigen a les ja realitzades al carril bici de la CV-400, la coneguda com la “ruta del colesterol”. Així mateix, també s’ha intensificat la llum del carrer Sant Antoni, com a part de les accions realitzades al projecte Reviu el Raval.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.