Catarroja inverteix més de 300.000 euros en la reforma del poliesportiu municipal

699

L’Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria d’Esports, ha començat les obres de reforma de les instal.lacions del poliesportiu municipal. En concret, s’està treballant per reparar els desperfectes en els frontons i reformar íntegrament els vestuaris.

En esta última intervenció s’han invertit més de 200.000 euros ja que els vestuaris no reunien les condicions adequades i s’estan reconstruïnt completament. Pel que fa als frontons, el consistori ha invertit més de 60.000 euros per reparar els murs, pintar-los i deixar-los en condicions òptimes per a la pràctica d’este esport.

Així mateix, en els pròxims dies, començaran les obres en els accessos al recinte esportiu, que tenen un pressupost de vora 48.000 euros. En total l’Ajuntament ha invertit més de 310.000 euros per millorar el poliesportiu municipal. En els pròxims mesos també estan previstes altres actuacions per deixar en condicions òptimes les diverses instal.lacions.

Així mateix, pròximament començaran les obres per a adequar els vestuaris i les torres d’il.luminació del camp de futbol mundial 82. El consistori té la ferma voluntat de reobrir les instal.lacions el més prompte possible, després que remunicipalitzara el camp i haguera de clausurar-lo a causa de les deficiències que posaven en perill la seguretat dels usuaris per falta de manteniment.

Per al regidor d’Esports, Alejandro García “s’està treballant per atendre una reivindicació dels veïns i veïnes que feia temps que demandaven unes instal.lacions en condicions al poliesportiu”. “Les obres ja estan en marxa i molt prompte tindrem uns vestuaris nous”. García també ha puntualitzat que “la nostra intenció és que este siga només el primer pas d’un seguit d’inversions perquè els nostres esportistes tinguen les millors instal.lacions”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.