Catarroja homenatjea les seues comissions falleres amb la ubicació de 10 monuments commemoratius

0
15 lecturas

L'Ajuntament de Catarroja ha volgut homenatjar les comissions falleres del municipi que han hagut de veure com, per segon any consecutiu, la seua setmana gran ha sigut ajornada.

Per això l'ajuntament ha tingut un gest cap a les 10 falles catarrogines de la forma més adaptada a la festa fallera, situant 10 monuments en els llocs on durant aquests dies s'haurien de situar les Falles.

Costat al sector de la indumentària fallera

A més, per a fer costat al sector de la indumentària fallera, el consitori ha plantejat un concurs al voltant d'aquests monuments en el qual els guanyadors rebran un val de 150 euros per a comprar en aquests comerços tradicionals.

El sorteig està relacionat amb aquests monuments, ja que les falleres o fallers de Catarroja que es facen una foto al costat d'ells i l'envien a [email protected] fins al 18 de març, podran participar en un sorteig de 4 vals de 150 euros per a invertir en els comerços d'indumentària fallera de Catarroja. Les imatges, divertides, però sempre amb màscara i distància de seguretat, apareixeran el dia 19 de març en les xarxes socials municipals.

D'altra banda, la façana de l'Ajuntament s'engalanarà amb els colors de la Senyera durant la setmana fallera i en la vesprada del 19 de març, dia de la Cremà, les comissions falleres prepararan una gran sorpresa a tota la població de Catarroja.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí