Catarroja presenta a FITUR la seua nova oferta turística que uneix horta, marjal i Albufera

1146

Catarroja ha presentat hui a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) el primer producte turístic de la localitat, una experiència que ofereix als visitants la possibilitat de gaudir dels paisatges i la riquesa natural del Port més gran de l’Albufera amb activitats a l’aire lliure, al mateix temps que permet degustar els plats més tradicionals.

Catarroja en fiturLa localitat ha donat una roda de premsa a FITUR en què han participat l’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, així com representants de l’empresa local de cerveses Antiga Artesana i del Tancat de la pipa.

Segons han explicat, esta nova oferta turística permetrà als visitants gaudir de l’Albufera en una ruta en barca amb eixida des del Port i parada en el Tancat de la Pipa, una zona privilegiada en la qual gaudir de la biodiversitat de l’Albufera i observar les diferents espècies d’aus que habiten.

L’activitat, d’una durada total de 3 hores, també inclou una degustació de cerveses d’Antiga Artesana, empresa local especialitzada en diferents tipus de cervesa artesanal, i del plat més típic de Catarroja: l’allipebre, cuinat amb anguiles i creïlles.

L’alcalde, Jesús Monzó, ha definit Catarroja com un “mosaic ple de possibilitats” que, a només 8 quilòmetres de València ciutat, “uneix horta, marjal i Albufera”. A més, Monzó ha remarcat els nombrosos atractius amb què compta el nucli urbà, com són el Palau de Vivanco, el Museu Antònia Mir, el Teatre Auditori de Catarroja o els diversos espais verds de la localitat.

A més, Monzó ha defensat el Port de Catarroja com un “espai únic” no sols pel seu valor paisatgístic, també per ser el lloc on es practica la Vela Llatina i la Pesca Tradicional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.