Catarroja destinarà més de 185.000 euros a millorar edificis públics

0
164

L’Ajuntament de Catarroja invertirà 185.819’97 euros en la millora i creació de diferents instal·lacions públiques. Estos diners provenen de les subvencions del Pla Provincial d’Obres i Servicis (PEPOS) de la Diputació de València i han de destinar-se a obres en la via pública o a intervencions en edificis de titularitat municipal.

inversions catarroja edificis públicsD’una banda, es destinaran 100.000 euros a la reforma de l’Escola Permament d’Adults que té problemes amb les filtracions d’aigua. D’esta manera s’evitarà la humitat en algunes aules i en el pati central. També se substituiran totes les portes del centre.

D’altra banda, s’invertiran 35.819’97 euros en la posada en funcionament de l’Escola d’Arts Plàstiques en les dependències de l’antiga Escola-Taller de l’escultor Alfonso. Segons el PGOU, esta és una zona destinada a utilitat educativa i per això s’adequarà l’espai perquè el nou centre tinga la seua seu ací. Es preveu que l’Escola d’Arts Plàstiques aculla tallers de pintura, escultura, restauració i audiovisuals.

Finalment, altres 50.000 euros es destinaran a la millora de les instal·lacions del camp de futbol Mundial 82. Especialment a la substitució de les torres d’il·luminació, que presenten problemes estructurals, i a l’actualització del sistema elèctric. Després de la comprovació dels tècnics municipals s’ha descartat que les torres puguen caure cap a l’exterior del camp, per això no és necessari tancar l’accés als voltants del camp de futbol.

Estos 50.000 euros se sumen a la partida de 50.000 euros més que es va aprovar en el passat ple extraordinari del 12 de maig per a inversions en el Mundial 82. A més l’Ajuntament ha sol·licitat més fons per a invertir en el camp a través d’un convenni especial amb la Diputació i ha enviat tota la documentació sobre l’estat de les instal·lacions perquè en breu es puga disposar de més diners i que el camp puga estar obert la pròxima temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here