Catarroja destinarà més de 185.000 euros a millorar edificis públics

396

L’Ajuntament de Catarroja invertirà 185.819’97 euros en la millora i creació de diferents instal·lacions públiques. Estos diners provenen de les subvencions del Pla Provincial d’Obres i Servicis (PEPOS) de la Diputació de València i han de destinar-se a obres en la via pública o a intervencions en edificis de titularitat municipal.

inversions catarroja edificis públicsD’una banda, es destinaran 100.000 euros a la reforma de l’Escola Permament d’Adults que té problemes amb les filtracions d’aigua. D’esta manera s’evitarà la humitat en algunes aules i en el pati central. També se substituiran totes les portes del centre.

D’altra banda, s’invertiran 35.819’97 euros en la posada en funcionament de l’Escola d’Arts Plàstiques en les dependències de l’antiga Escola-Taller de l’escultor Alfonso. Segons el PGOU, esta és una zona destinada a utilitat educativa i per això s’adequarà l’espai perquè el nou centre tinga la seua seu ací. Es preveu que l’Escola d’Arts Plàstiques aculla tallers de pintura, escultura, restauració i audiovisuals.

Finalment, altres 50.000 euros es destinaran a la millora de les instal·lacions del camp de futbol Mundial 82. Especialment a la substitució de les torres d’il·luminació, que presenten problemes estructurals, i a l’actualització del sistema elèctric. Després de la comprovació dels tècnics municipals s’ha descartat que les torres puguen caure cap a l’exterior del camp, per això no és necessari tancar l’accés als voltants del camp de futbol.

Estos 50.000 euros se sumen a la partida de 50.000 euros més que es va aprovar en el passat ple extraordinari del 12 de maig per a inversions en el Mundial 82. A més l’Ajuntament ha sol·licitat més fons per a invertir en el camp a través d’un convenni especial amb la Diputació i ha enviat tota la documentació sobre l’estat de les instal·lacions perquè en breu es puga disposar de més diners i que el camp puga estar obert la pròxima temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.