Compromís per Catarroja denuncia la proliferació d'abocadors incontrolats

481

Catarroja-abocador-descontrolat

El portaveu de Compromís en l'Ajuntament de Catarroja, Jesús Monzó, considera lamentable i preocupant la situació que presenta el camí de l’Alter en la zona del polígon industrial on s'acumulen tot tipus de residus; enderrocs, rodes, neveres i materials inflamables.

Monzó ha demanat a l'equip de govern que explique el motiu pel qual "a Catarroja estan proliferant abocadors incontrolats davant la seua passivitat".

Per això ha anunciat que exigirà explicacions públiques al regidor de medi ambient atès que alguns dels abocaments es troben prop del Parc Natural de l’Albufera, en la zona industrial del municipi. De fet, al costat del camí de l’alter es troba la sèquia de la Rambleta i el desaigüe natural del municipi.

Aquest camí, s'afirma des de Compromís, actua de zona limítrofa entre els municipis de Catarroja i Albal, però just és la zona de Catarroja la que pitjors condicions de salubritat presenta.

Monzó també ha recordat al PP que gràcies a la seua nefasta política urbanística existeixen zones afectades pel PAI del Nou  Mil·lenni on també s'acumula fem i  residus de tot tipus, especialment enderroc,   davant la passivitat dels responsables polítics. Gran part dels camps es troben abandonats sense que l’Ajuntament de Catarroja haja cercat alternatives a aquesta situació; alternatives que sí que han trobat municipis limítrofs com Paiporta o Picanya mitjançant la fórmula d'horts urbans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.