Castelló reparteix 10.000 bosses per a les compres en comerç local per Nadal

38

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidories d'Innovació Comercial i de Plurilingüisme i Foment del Valencià, ha repartit 10.000 bosses entre els comerços locals de la ciutat per a entregar a aquells veïns i veïnes que realitzen les seues compres nadalenques en el mercat de proximitat.

"Per segon any consecutiu posem en marxa aquesta iniciativa de sensibilització i promoció de les botigues de la ciutat i hem elaborat unes bosses que pretenen ser la imatge de les compres en el comerç de proximitat aquest Nadal", ha indicat el regidor d'Innovació Comercial, David Donate.

Les bosses s'han elaborat amb un missatge que recalca la qualitat dels productes locals. En aquest sentit, el regidor de Plurilingüisme i Foment del Valencià, Francesc Mezquita, ha afirmat que: "Encarem una campanya de Nadal que és de vital importància per al nostre comerç i volem animar a la ciutadania a fer consum de proximitat, aqueixa proximitat que també dóna la llengua i saber que en un comerç ens entenen i som entesos en valencià".

"El xicotet comerç genera ocupació i riquesa però també té una important missió de conservació de les tradicions i la cultura castellonenques. Sentim orgull i preservem-les preservant també aquest model de venda al públic", ha conclòs l'edil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.