Castelló proposa una visita virtual per espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva

38

L'Ajuntament de Castelló proposa a la ciutadania un recorregut virtual per diversos espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva d'espais verds a la qual es pot accedir a través de l'apartat de Medi Ambient de la pàgina web municipal.

Activada a finals de l'any passat de manera conjunta per part de les regidories de Transició Ecològica i Infraestructura Verda, durant l'estat d'alarma brinda una oportunitat de poder visitar virtualment espais verds i aprendre sobre el patrimoni natural de Castelló. La guia recull informació dels parcs Ribalta, Pinar i Meridià, de la Marjaleria i del Molí la Font.

"La guia és una alternativa perquè la ciutadania conega el valor de la biodiversitat del seu terme municipal mentre romanen a les seues cases", ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro. La regidora d'Infraestructura Verda, Isabel Granero, per la seua part, ha animat als i les castellonenques "a gaudir del patrimoni natural de Castelló a través d'aquesta guia interactiva amb informació de cinc espais verds".

Es pot accedir a la guia a través de la pàgina web municipal i conté un codi QR que inclou explicacions de la història, la flora, fauna i una fitxa tècnica de la Marjaleria, Ribalta, Meridià, Pinar i Molí la Font.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.