Castelló organitza un cicle de contacontes de ‘Monstres i Gegants’ al parc Rafalafena

23

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha organitzat un nou cicle de contacontes, Monstres i Gegants, que es desenvoluparà al parc Rafalafena els diumenges 8, 15, 22 i 29 de novembre a partir de les 11.00 hores. «És una nova iniciativa que impulsem amb l’objectiu de posar en valor el turisme familiar fomentant l’ús dels espais naturals de la ciutat i impulsant les activitats a l’aire lliure», ha explicat la regidora i presidenta del Patronat de Turisme, Pilar Escuder.

Orígens, tradicions, cultura popular i imaginari infantil en clau de contes es fusionaran en aquesta proposta que protagonitzaran Rosabel Canós, Eva Fernández i Paula Bernabeu. «És important conéixer, reconéixer i difondre la mitologia de la ciutat, la seua cultura i tradicions, per això hem ideat aquest cicle de contacontes pensant en els més xicotets i xicotetes, perquè aprenguen i siguen els qui transmeten aquestes singulars històries a les generacions futures», ha apuntat Escuder. «Apostem per recuperar espais per a les experiències i l’entreteniment, perquè cada racó de la nostra ciutat té una història que contar», ha assegurat la regidora.

La programació arrancarà diumenge que ve, 8 de novembre amb el Mas de la Por, en versió en valencià; i el diumenge següent, el dia 15, es representarà el mateix conte en castellà. El 22 de novembre serà el torn per a Qui seu ací?, en valencià; i el 29 de novembre per a la mateixa obra, en castellà. El Mas de la Por és un espectacle de narració oral teatralitzada, on d’una forma amena i divertida es descobreixen els diferents monstres de la cultura popular valenciana. Qui seu ací? és un conte que parla dels gegants, entre ells el mític Tombatossals.

Per a la celebració dels contacontes es tindran en compte totes les mesures oportunes davant la covid-19 per a la protecció de la salut.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.