Castelló organitza tallers virtuals per a continuar amb les activitats de Gent Gran

25

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent Gran, ha posat en marxa una iniciativa per a reprendre, des de casa, les activitats dels tallers destinats a les i els majors que estaven inscrites en el programa Aules de Majors. Des de la regidoria que dirigeix Mary Carmen Ribera, i davant la situació de confinament decretada pel Reial decret de l'estat d'alarma, s'ha volgut donar una solució a la suspensió de les activitats organitzades per l'Ajuntament i que van ser anul·lades el passat 11 de març.

"Des de la Regidoria de Gent Gran hem volgut reprendre, en la mesura que siga possible, aquells tallers i activitats que les persones majors puguen realitzar des de les seues cases, creant grups de WhatsApp perquè puguen mantindre el contacte i prosseguir amb les activitats", ha explicat Ribera. La regidora ha destacat la importància de continuar l'activitat des de casa i mantindre el contacte en aquests dies entre les persones que participaven en les activitats municipals.

Així, des de la Regidoria de Gent Gran s'ha analitzat quins tallers i activitats podien continuar de manera telemàtica o virtual i s'han organitzat diversos grups d'entre 20 i 30 persones. Entre ells, ja s'han posat en marxa 'aules virtuals' dels tallers d'Història, educació per a la salut, restauració, brodats, anglés i coral.

Per a poder desenvolupar-los, s'han organitzat grups de WhatsApp a través dels quals es distribuiran activitats i instruccions per a continuar amb els tallers des de casa. A més, s'està estudiant la possibilitat d'organitzar més activitats a través de canals de YouTube o altres eines que permeten una major interactivitat.

Cal recordar que l'Ajuntament va suspendre el passat 11 de març totes les activitats i tallers que l'Ajuntament organitzava en els locals d'associacions de persones majors. Amb aquesta iniciativa es pretén reprendre, en la mesura que siga possible, el contacte i les activitats entre majors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.