Castelló ofereix 13 modalitats a les Escoles Esportives Municipals per al curs 2020/2021

26

L'Ajuntament de Castelló, a través del Patronat Municipal d'Esports, ha tancat per a aquest curs una oferta d'activitats emmarcades a les Escoles Esportives Municipals de tretze modalitats diferents i amb mesures per a garantir la seguretat davant la covid-19. En el present curs, el Patronat Municipal d'Esports ha elaborat una oferta que engloba les modalitats d'escacs, atletisme, bàsquet, handbol, ciclisme, equitació, esgrima, futbol-sala, pàdel, pilota valenciana, tennis, voleibol i volei platja.

El regidor d'Esports, Omar Braina, ha explicat que aquest curs s'ha tancat una oferta d'Escoles Esportives Municipals més reduïda, utilitzant les instal·lacions esportives municipals, dels clubs i aquells centres educatius que s'han sumat a les activitats. A més, en el present curse únicament podrà inscriure's en les activitats l'alumnat del propi centre. També s'ha elaborat un protocol per a garantir la seguretat de les activitats. Les places oferides ascendeixen a unes 900 a causa de la reducció de grups i ràtios.

"Hem elaborat una oferta esportiva adaptada a les circumstàncies actuals, salvaguardant la seguretat davant la covid-19 al mateix temps que garantim la iniciació de l'alumnat a la pràctica de l'esport", ha indicat Braina. Les Escoles Esportives Municipals s'organitzaran en horaris de vesprada, a partir de les 16.30 o 17.00 hores (segons l'horari de terme de les classes) en els centres de Primària i de les 15.30 o 16.00 hores en els de Secundària.

Així mateix, per al present curs es mantenen les Jornades d'Atletisme Escolar dirigides a l'alumnat d'edats compreses entre els 9 i els 16 anys que vulguen conéixer durant un dia les diferents disciplines de l'atletisme. Aquells centres que ho desitgen hauran de sol·licitar-ho al Patronat Municipal d'Esports i s'establiran grups d'entre 12 i 15 alumnes i alumnes. L'inici de l'activitat serà a partir d'octubre en les pistes d'atletisme del complex esportiu municipal de Gaetà Huguet. També es desenvoluparà la campanya de Jocs Tradicionals Escolars.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.