Castelló obri una nova edició de la Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal a la Pèrgola

24

La Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal ha obert avui les seus portes al recinte firal de la Pèrgola i del parc Ribalta, que acolliran una nova edició de l'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Castelló entre el 2 i el 5 de gener. La programació inclou tallers i atraccions dirigides a xiquets, xiquetes i joves de 0 i 14 anys. Tant l'entrada com la participació en aquestes activitats és gratuïta.

El regidor d'Infància, José Luis López, ha destacat la diversitat de les activitats que contempla la Fira d'oci infantil i juvenil de Nadal. "Enguany hi haurà plans per a tota la família, amb propostes lúdiques, culturals, científiques i esportives per als més joves de la ciutat", ha explicat. Amb aquesta iniciativa, segons l'edil, es potencia la creativitat dels xiquets i xiquetes de Castelló, així com s'ofereix una alternativa d'oci amb activitats a l'aire lliure.

L'horari de la Fira d'oci infantil i juvenil entre el 2 i el 4 de gener és de 10.30 fins a les 14.00 hores al matí i de 16.30 a 20.00 hores a la vesprada. El dia 5 de gener se celebrarà només en horari matutí, de 10.30 a 14.00 hores.

La programació de la fira està composta per 25 activitats. Una mica més de la meitat, 14 d'elles, transcorre a l'interior del recinte de la Pèrgola. Entre elles destaca un castell inflable, un contacontes, un pintacares, un taller de ciència màgica i una zona amb videojocs. La resta de les 11 activitats seran a l'aire lliure, com per exemple una carrera de vehicles a pedals, un tren ecològic i un divertit circuit d'obstacles wipe out.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.