“Casi res porta el diari”

1819

Alcaldesa Almàssera“Casi res porta el diari”, esta expressió tan valenciana, es magnífica per felicitar a un diari en la seua efemèride de publicar 2.000 edicions. Hui on la constància, l’esforç, la superació no estan tan valorades com deurien, és d’admirar que durant 2.000 edicions,  pugau eixir al carrer per informar. Enhorabona.

Almàssera, nostre poble de l’Horta Nord, poble amable i proper, reb el diari puntualment, i on es llig, de seguit. És llig al mig de l’horta, entre camp de xufes, es llig a l’orxateria, es llig visitant el nostre Museu de l’Horta, també a les Festes Patronals d’Agost, als parcs i jardins, a la Gran Plaça Major, als carrers contemplant els vestigis del “Milacre dels Peixets” i de la Monumental Església Parroquial i Capella d’Inocenci X.

I al tornar a casa, el visitant gira la vista enrere i veu la Creu Coberta del segle XIV que li diu adéu i recordarà sempre l’amabilitat, i tot allò que el va fer sentir bé. I sols podrà pensar una cosa: Quan podré tornar a Almàssera?

Laura Roig i Panach. Alcaldessa d’Almàssera

Artículo publicado en la edición especial 2.000 de Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.