La caiguda d'un arbre de l'albereda de Foios obligarà a revisar, sanejar e inclús tallar altres arbres

1001

Un arbre de l'albereda de Foios es va partir ahir, literalment, per la meitat de sobte, sense que és produïren més problemes derivats de la seua caiguda, segons ha explicat a Hortanoticias l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz.

foios-albereda-arbol-caida

Immediatament es va avisar a la policia, la brigada d'obres, l'empresa de jardineria i als bombers perquè vingueren, per prevenció, ja que per a la vesprada s'havien anunciat pluges i “volíem previndre que es crearen situacions de perill amb d'altres arbres”, segons Ruiz.

Per a evitar noves situacions, l'enginyer agrícola de l'empresa adjudicatària del servei i va revisar un per un els diferents exemplars de la centenària albereda i va decidir tallar totalment l'arbre al qual li va caure la branca, que finalment estava tot corcat.

També es van sanejar alguns arbres del costat de la mateixa espècie, una casuarina, un tipus de pi, i en els pròxims dies seguiran una sèrie d'actuacions per sanejar molts altres exemplars, buidant copes, eliminant residus, molts d'ells ocasionats pels nius de les cotorres que a hores d'ara són una vertadera plaga, “inclús no es descarta el tall d'algun altre arbre”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.