Apareix un cadàver flotant a l’aigua junt al Club Nàutic

556

A primera hora de hui dilluns, un home que navegava amb el seu baixell pel canal de Pinedo, ha trobat surant a l’aigua el cadàver d’una persona, de la que en principi no s’havia pogut confirmar identitat ni sexe.

Dos membres de la Creu Roja com la que finalment ha rescatat hui el cadàver trobat al canal de Pinedo.
Dos membres de la Creu Roja com la que finalment ha rescatat hui el cadàver trobat al canal de Pinedo.

La macabra troballa ha tingut lloc sobre les 8.30 hores en els voltants del Club Nàutic de València, però per dificultats d’accés al lloc, el rescat del cos no ha pogut dur-se a terme fins a meitat del matí.

Després de l’avís al 112, una dotació de la Creu Roja ha procedit a recuperar el cos al no tindre aquest canal la profunditat suficient perquè hi poguera accedir la patrullera de la Guàrdia Civil. Finalment, el rescat s’ha produït quasi a les 11 hores.

Ara s’obri una investigació a càrrec de la Policia Nacional per a determinar, primer la identitat de la persona morta i després la causa i circumstàncies que han envoltat aquesta estranya seua mort.

Després del primer examen visual, s’ha pogut concloure que el cos oposat pertany a un home i en principi no presenta signes de violència. Homicidis de la Policia Nacional està ara esperant els resultats de l’autòpsia per a determinar les llínies de investigació a seguir.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.