Burjassot reactiva el seu Pla Municipal d'Igualtat

525

L'Ajuntament de Burjassot ha començat els tràmits per a reactivar el Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats entre dones i homes, l`elaboració del qual començà a tramitar-se en l'anterior legislatura. Amb Compromís a l`equip de Govern, a partir de gener està previst començar amb la fase de diagnòstic d'aquest pla que té com a objectiu desactivar les situacions de desigualtat de gènere que encara es donen al carrer.

El pla es reprèn després que haja pres possessió, novament, del seu càrrec la nova regidora de Benestar Social, Igualtat i Desenvolupament Local, Lluna Àrias, qui va estar també al capdavant de la regidoria durant la seua aprovació. Per a Àrias, “el Pla d'Igualtat Municipal és la ferramenta per a assolir la Igualtat real entre homes i dones. Permet intervindre de forma sistemàtica i programada, marcant objectius, estratègies, accions, terminis i recursos per a aconseguir-ho”, i suposa l'oficialització del compromís municipal amb la igualtat entre dones i homes.

En aquest sentit, Àrias s'ha mostrat sorpresa per la presentació, per a ser abordada en el pròxim ple municipal, d'una moció del PP en la qual es reclama la posada en marxa d'un Pla d'Igualtat Municipal, que ja es va aprovar el passat mes de febrer amb el vot de tots els partits amb representació a l'Ajuntament, inclòs el propi PP.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.