Desestimen per segona vegada la demanda d'España 2000 contra l'alcalde de Burjassot

0 lecturas

01.burjassot.jordisebastiaEls tribunals han tornat a desestimar la denuncia que el partit España 2000 va posar contra l’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, per fer desmuntar una taula de propaganda que no tenia autorització municipal. El jutge acceptà, en primera instància, la denúncia presentada per España 2000 contra Sebastià, que li acusava d'haver impedit el dret de llibertat d'expressió i d'haver incitat a l'odi. L’alcalde explicà que es va limitar a demanar-los que desmuntaren una paradeta que havien instal·lat a la plaça de l'Ajuntament sense permís municipal. És la segona vegada que el jutge desestima el recurs d'España 2000.

Sebastià ha mostrat la seua satisfacció i ha afirmat que les pròximes eleccions europees, “són una bona oportunitat per impedir el pas de l'extrema dreta a les Institucions, diguem clar que no els volem!”. L'alcalde de Burjassot és una de les cinc persones que opta a encapçalar la llista a les elecciones europees per la Coalició Compromís, i que es decidirà en primàries el proper 21 de març.

En el moment de la seua declaració davant el jutge, Sebastià va declarar: “no entenem la transcendència que aquest partit, declaradament ultra, vol donar a aquest fet, perquè administrativament està molt clar. No tenien permís per a ocupar la via pública i per tant els vam haver de fer fora”.

Segons Sebastià, la denúcia “és un pas més en la persecució que estan realitzant des de fa 20 anys” a la seua persona després que va realtizar, en la seua faceta de periodista, una sèrie de reportatges d’investigació sobre alguns personatges i els seus negocis vinculats a partits ultres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí