Bonrepòs i Mirambell invertirà més de mig milió d’euros en millorar les seues infraestructures

37

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell, gràcies al Pla d'Inversions 2020-2021 de la Diputació de València, invertirà més de mig milió d'euros en la millora de diverses infraestructures municipals.

Aquestes millores consisteixen en la redistribució de despatxos en l'ajuntament, ajustant l'espai a les actuals necessitats, especialment del departament de Serveis Socials que ha multiplicat el seu personal; el reasfaltat dels carrers Macarella i del Mig; la reforma final i climatització de la Llar; la consolidació dels fonaments i la preparació de la nova estructura de formigó de l'antic magatzem agrícola, assentant les bases per a la següent fase de l'actuació; i la substitució de la depuradora de la piscina municipal. En total, la inversió arriba als 551.421,18 €, entre els quals s'inclou, a més, el Pla Urbà d'Actuació Municipal.

Carmen Laso, regidora d'hisenda, ha assenyalat que "es tracta d'una sèrie d'actuacions que venia necessitant la nostra localitat perquè és necessari disposar de les infraestructures en les millors condicions possibles i adaptar-les a les necessitats reals i actuals". D'entre les obres que es portaran a terme, Laso ha destacat la Llar, "ja que es tracta d'un edifici que, amb aquesta actuació, la més important de les cinc perquè suposa quasi el 50% del Pla d'Inversions, passarà a poder ser gaudit per tots els veïns i veïnes del municipi".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.