Bonrepòs i Mirambell inicia una campanya de sensibilització contra els excrements dels gossos a la via pública

28

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha iniciat una campanya de sensibilització davant la problemàtica dels excrements de gossos a la via pública. A pesar de la conducta cívica sempre exemplar de la gran majoria del veïnat, per desgràcia segueix havent-hi persones amb un comportament poc responsable. Per aquest motiu es fa necessària aquesta campanya, perquè el complet de la població actue correctament.

Amb més de 500 animals domèstics censats a la localitat, des de la Regidoria de Medi Ambient es repartiran, en aquesta campanya, 600 botelles d'aigua emplenables per a netejar l'orina i 500 recollidors d'excrements.

José Manuel Alberich, regidor de medi ambient, ha destacat que "l'incivisme d'uns pocs afecta la gran majoria, i és un tema que ens preocupa i molt, ja que per a ningú és agradable haver d'estar esquivant excrements quan vas caminant pel carrer". A més, ha afegit Alberich, "ja no es tracta sols de l'efecte visual o de l'olor, parlem d'un problema de salut pública, per això hem d'educar als que encara segueixen amb aquestes males pràctiques".

Cal recordar que l'Ordenança municipal, en els seus articles 32 a 45, regula els animals domèstics i reflexa sancions que poden arribar fins als 1.000 euros per a aquelles persones que infringisquen la normativa.

Els kits de botelles i recollidors d'excrements es poden recollir a l'ajuntament des del dilluns 20 de juliol, en horari de 10 a 13 hores, i sols es necessita el DNI del propietari o propietària i el número de cens de l'animal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.