Bonrepòs i Mirambell celebra amb èxit la seua Setmana de la Joventut

454

Els joves de Bonrepòs i Mirambell van gaudir de les activitats organitzades per l'Ajuntament de la localitat emmarcades en la Setmana de la Joventut, iniciativa que es va desenvolupar entre els dies 2 i 8 de setembre.

Raquel Ramiro, regidora de l'àrea, destaca l'alta participació en totes les accions programades, especialment en aquelles que tingueren lloc el divendres, dissabte i diumenge (6, 7 i 8 de setembre). El primer d'estos dies es va celebrar un taller de manualitats, l'espectacle “El viatge de Lilula” i un sopar per al qual es va cuinar una truita gegant que es va repartir en prop de 600 entrepans, esdeveniment que va comptar amb les actuacions de la cantant Aitana de Paco i l'humorista Peter Pardo.

Per a la segona jornada es va preparar una sessió de defensa personal femenina contra la violència de gènere i s'instal·laren unflables aquàtics a la piscina municipal. A la nit es va convidar a persones de totes les edats a participar en una torrà, que va estar seguida d'un concert de Ramonets durant el qual se serviren còctels saludables i sense alcohol. Vanessa Pérez, campiona d'Espanya de FABE (Federació d'Associacions de Barmans Espanyols), es va encarregar de la barra. La valenciana viatjarà en novembre a la Xina per a representar a Espanya en el Campionat Mundial de Cocteleria d'IBA (Associació Internacional de Barmans) i recolza projectes com “Cucharilla solidaria” junt amb la fundació Save the Med. Des de l'Ajuntament manifesten que va resultar tot un honor comptar amb la seua professionalitat en un esdeveniment de conscienciació d'estes característiques.

Des de la regidoria també assenyalen l'impacte que va tindre la vesprada de rap contra l'exclusió social del 8 de setembre, un concert de Broken Squad que va comptar amb la col·laboració de l'associació Kuki. Així mateix, subratllen importants novetats introduïdes enguany, com els tallers d'informàtica centrats en el programa ofimàtic Excel o en l'elaboració d'un currículum digital i la cerca de treball a través de la xarxa.

Una competició de scalextric, un taller de batukada o rutes per l'Horta són algunes de les activitats que completaren la programació de la Setmana de la Joventut. També es va desenvolupar una volta en bici pel poble, activitat emmarcada en el Circuit d'Educació Viària organitzat amb la col·laboració dels cossos de la Policia Local i de Protecció Civil, així com de la Penya Ciclista de Bonrepòs i Mirambell. El taller i torneig de colpbol, acció que s'anava a realitzar el 7 de setembre, s'hagué d'ajornar. S'informarà sobre la nova data de celebració una vegada estiga reubicada.

“Estem molt satisfets amb la resposta del jovent a totes les activitats proposades, que han comptat amb una participació molt alta”, declara Raquel Ramiro, regidora de Joventut. “Des de l'àrea hem fet un esforç molt gran per a oferir una programació variada que poguera atraure a un gran número de persones i que fomentara la pràctica d'activitats d'oci saludable, i l'èxit d'assistència deixa constància del bon treball realitzat”, afegix l'edil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.