Bonrepòs i Mirambell promociona els establiments que ofereixen el servei de menjar per a emportar

968

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha posat en marxa una campanya informativa per promocionar l'hostaleria local, que amb el nom 'Gaudim de la vostra cuina a casa' pretén promocionar els establiments del municipi que ofereixen el servei de menjar per a emportar: La Taberna del Poble, Bar del Centre Cívic, Cafetería Eclipse, Bar el Cantó i Café el Bon Repòs.

comida para llevarEstos establiments de Bonrepòs i Mirambell han hagut de fer un esforç afegit per poder preparar menjar per a emportar a les cases i que la ciutadania puga continuar gaudint de la seua cuina.

L'Ajuntament segueix així amb la seua intenció d'ajudar al sector hostaler amb una mesura que se suma a l'aprovació, durant la primera declaració d'estat d'alarma, d'un paquet d'ajudes urgents a aquest sector amb motiu del tancament dels locals.

El regidor de comerç, Jesús Raga, afirma que "l'hostaleria és un sector molt important en el nostre municipi. En aquests moments està veient afectada la seua activitat per les últimes restriccions aprovades per la Generalitat Valenciana i des de l'Ajuntament estem utilitzant tots els mecanismes que estan a la nostra disposició per a ajudar-los".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.