Bombers de Sagunt guanyen la Trobada Interna de Rescat en Accidents de Trànsit celebrada a Paiporta

394

Els professionals de Sagunt es van proclamar guanyadors de les proves tècniques de la Trobada Interna de Rescat en Accidents de Trànsit, celebrada entre els dies 21 i 23 d’abril a Paiporta. Un total de 120 professionals dels diferents parcs i torns del Consorci Provincial de Bombers de València, així com membres de l’Associació d’Estudiants de Medicina en Urgències i Emergència, van prendre part en aquest esdeveniment, pensat per posar en pràctica tècniques i protocols, i intercanviar experiències i informació. Els guanyadors de la competició representaran els bombers valencians en la Trobada nacional que es portarà a terme en breu a Leganés. Trobada Interna de Rescat en Accidents de Trànsit paiporta (2)

La jornada de cloenda va servir per reconèixer els equips vencedors en les diferents categories, comandaments, equip tècnic i sanitari, i també per a que les entitats coorganitzadores de la Trobada Interna de Paiporta reconegueren l’ajuda de les diferents institucions implicades, cas del propi Ajuntament, la Policia Local, i Protecció Civil.

Van assistir a aquesta última jornada el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta davant les Emergències, José María Ángel, el diputat de Medi Ambient i president del Consorci Provincial de Bombers de València, Josep Bort, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i altres regidores i regidors del consistori paiportí.

El veïnat de Paiporta ha viscut amb intensitat les jornades de la trobada, especialment, l’última, el passat dissabte, en què es va poder veure una espectacular exhibició del Grup de Rescat en Muntanya, amb la presència d’un helicòpter i la simulació del rescat d’una víctima.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.