Bloc Jove i Dones en Bloc ideen ‘cultura low cost’ per a tots els veïns de Silla de totes les edats i gustos

0
67
Bankia

Els veïns de Silla poden gaudir d’activitats culturals diverses, com presentacions de llibres, exposicions, projeccions de cinema, tallers de salut, de nutrició, sobre la crisi… tot a cost zero gracies al nou concepte de ‘cultura low cost’, cultura accessible a tot els ciutadans i ciutadanes de totes les edats i amb gustos i interessos molt diferents, ideat pel Bloc Jove i Dones en Bloc.
L’objectiu de les dues organitzacions és fer coses que interessen al poble i que, donada la situació actual, no tinguen cap tipus de despesa o en tot cas assumible tant per a les organitzacions com per als participants. Ambdues organitzacions, que compten des dels seus inicis amb un pressupost de zero euros, ja han fet més d’una vintena d’activitats.

Durant el mes de desembre DONES EN BLOC oferirà una projecció amb taula redona sobre la crisi i un taller de dolços tradicionals de nadal, aquest amb un cost de 5 euros per als participants que serà per comprar els ingredients per a confeccionar els dolços. Per la seua banda, el BLOC JOVE realitzarà una projecció de cinema dins del “cicle de cinema i de documentals en valencià”; aquesta serà la seua tercera projecció. Des de les dues organitzacions destaquen que les activitats les estan fent a la seua Seu, al carrer Llibertat, 5, i a la Casa de la Dona a l’antic casal de la Falla Mercat, però no descarten fer-ne en altres espais públics ara tancats, com el Teatre de la Plaça, el Casal d’Associacions o la Venta de Sant Roc, “perquè a Compromís per Silla creiem que la cultura no és qüestió de diners, és un dret ciutadà irrenunciable”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here