Bloc Jove es congratula de que Prieto i el club taurí es desmarquen de les declaracions de Barrera però es reafirma en la seua petició

0
99

Davant les reaccions del Club Taurino de Silla y del el concejal de Silla y diputado provincial de Asuntos Taurinos en la Diputación de Valencia, Isidro Prieto, el Bloc Jove de Silla es reaferma en la seua proposta de declarar non grata al torero Vicente Barrera.
El Bloc Jove vol aclarar que “la nostra crítica no anava adreçada al treball que realitzen Isidro Prieto, ni el club taurí, ni l’ajuntament, ni la diputació, sinó que anava adreçada a la persona de Vicente Barrera per les seues declaracions”.

“En cap moment volem despretisgiar el treball que estan fent tant el club taurí com Isidro Prieto, som entitats i persones diferents i no tenim per que pensar igual. Sola manifestem que per a nosaltres les “corregudes de bous” no compartim que es denominen cultura, sobretot i com manifestem que la gent pague per vore patir i morir a un animal és una cosa que no compartim”, segons el comunicat del Bloc Jove.

Bloc Jove es congratula de que tan el diputat provincial com el club taurí “es desmarquen de les declaracions de Vicente Barrera” i recorda que “el respecte és una base de la convivència del nostre poble, axí mateix no dubtarem en en quan se’ns falte el respecte a la nostra entitat i votants dir-ho, i si alguna vegada hem faltat el respecte a alguna entitat o persona demanarem disculpes”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here