Bloc-Compromís proposa que els plens tornen a las 19.30 hores per a facilitar la participació ciutadana

0
78
Bankia

El portaveu a Torrent de la coalició Bloc-Compromís, Vicent Beguer, demana un acord entre les tres formacions polítiques amb representació local per facilitar la participació ciutadana als plens de la corporació, mitjançant un horari de consens que facilite la assistència pública i on s’habilite un torn de precs i preguntes per als veïns de Torrent.
En aquest sentit, durant la legislatura passada el Govern local, presidit per María José Catalá, va canviar unilateralment (sense consultar els grups de l’oposició) l’horari tradicional de les 19.30 a les 13.30 hores, “fet que ha dificultat considerablement l’assistència de la ciutadania als plens de l’Ajuntament”, segons Beguer.

El Bloc-Compromís també demanarà que les gravacions del Plens i Plenaris puguen ser visionats en la web de l’Ajuntament perquè els ciutadans amb problemes de mobilitat o amb un horari de treball que els impedisca acudir puguen estar al dia sobre les decisions preses per la corporació local.

La formació valencianista efectuarà la petició formal una vegada estiga constituïda la corporació local, prevista per al proper dissabte 11 de juny a les 11.00 hores al saló d’actes de l’Ajuntament de Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here