Bloc-Compromís per Meliana presenta propostes de millora del document de Relació de Llocs de Treball

0
99

BLOC-Compromís per Meliana ha presentat diverses propostes per a millorar el document de Relació de Llocs de Treball (RPT) aprovat inicialmente per l’Ajuntament el 27 de desembre, aprofitant el període d’exposició pública.
“L’objectiu principal és garantir que s’aprove un document que finalment permeta resoldre els problemes de greuge i desigualtat entre diferents treballadors i treballadores”, ha explicar el portaveu del grup municipal, Josep Riera.

En aquest sentit, s’han fet unes aportacions que tracten de garantir una major claredat i transparència en els conceptes retributius que s’apliquen, especialment pel que fa al complement específic.

D’altra banda, per al responsable valencianista, també és important que s’aprofite el document per a reforçar l’organització de l’entitat municipal.

“Per això proposem que es definisca millor l’organigrama de tots els departaments, com sí que s’ha fet per als servicis generals municipals”, ha senyalat.

Per això, també s’ha demanat l’aplicació de l’article 17 del Reglament de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Meliana i es definisca per tant en el document els llocs de treball que necessiten de coneixements de valencià per tal de garantir l’ús normal i general del valencià com a llengua pròpia.

A més, per a Riera “és necessari que s’aproven conjuntament alguns documents importants com ara el Catàleg de Llocs de Treball, amb la descripció dels llocs i les funcions; que s’aporten els informes específics de Secretaria i d’Intervenció i que s’identifique bé l’equip redactor responsable del document”.

Tot, perquè no hi haja cap problema amb l’aprovació definitiva i l’aplicació posterior.

Finalment, els valencianistes han criticat al govern municipal que no haja tingut cap voluntat de facilitar la participació dels grups polítics en el procés d’elaboració de la RPT.

Tot i això, han remarcat que, “atesa la importància del document per als interessos dels treballadors i de les treballadores municipals i per al bon funcionament de l’Ajuntament, hem treballat contra rellotge per a presentar diverses propostes de millora importants”.

En aquest sentit, el grup ha recordat que la documentació definitiva de la RPT fou facilitada en una única Comissió Informativa de Personal per part del regidor responsable, Pedro Cuesta (PP), pocs dies abans del ple i amb els dies de Nadal pel mig. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.