Benetússer se engalana para celebrar este fin de semana la X edición de su feria comercial

1925

El próximo 4 de mayo Benetússer inaugurará la décima edición de su Fira Associativa i Comercial (FAC) en la que vecinos y visitantes tendrán la oportunidad de descubrir el buen hacer y la calidad del comercio local del municipio durante todo el fin de semana.
FAC Benetússer 2017Como cada año habrá mercado medieval, feria de atracciones para los más pequeños y zona de restauración con tapas de restaurantes locales. Además, se ha programado un amplio programa de actividades que se desarrollarán en el escenario situado en la plaza de la Iglesia. Los comercios y las asociaciones también realizarán diferentes demostraciones y talleres durante la feria. Para celebrar su aniversario habrá diferentes sorpresas y regalos directos para los visitantes durante todo el fin de semana.
En estos 10 años, la FAC se ha consolidado el evento como la principal herramienta de promoción para los comerciantes locales de Benetússer. La cantidad de personas que vienen de los municipios de los alrededores convierte a la Fira en una oportunidad de darse a conocer a un público nuevo.
La inauguración de la FAC tendrá lugar el viernes 4 de mayo a las 19h y la feria permanecerá abierta sábado 5 y domingo 6 en horario de 10.30h a 14h y de 17.30h a 21h. Toda la información sobre programación se puede consultar desde este enlace.

DIVENDRES 4 DE MAIG 2018

18.30 hores. Recepció a l’Ajuntament d’autoritats i convidats.

19.00 hores. Inauguració de la 10a Fira Associativa i Comercial de Benetússer per les autoritats i l’alcaldessa amb l’Alcalde de Cortes de Pallás, En Fernando Navarro Pardo, al pòrtic d’accés a la Fira al carrer Major, amb cercavila del Grup de Tabal i Dolçaina Tuzer.

19.00 hores. PlayRadio (107.7FM) emetrà des de la carpa de megafonia, un programa especial de ràdio amb motiu de la inauguració de la 10a FAC

19.15 hores. Inauguració de l’exposició de cartells de la Festivitat de Moros i Cristians en el Xalet de la Xapa. Organitzat per la Coordinadora de Moros i Cristians de Benetússer.

19.30 hores. Recorregut inaugural per tot el Recinte Firal.

19.30 hores. Vols fer una “cata” d’aigües? Acostat a la carpa d’Aigües de València al costat de l’estand municipal i tasta.

20.00 hores. Assaig de la banda juvenil a la plaça de l’Església, a càrrec de la Unió Musical de Benetússer

23.30 hores. Fi de festa amb música a càrrec de la Falla Joventut en la plaça de L’Església fins a les 01.30 hores.

DISSABTE 5 DE MAIG 2018

 

10.00 a 13.00 hores. PlayRadio (107.7FM) emetrà des de la carpa de megafonia, a la Plaça l’Església un programa especial de ràdio amb motiu de la 10a FAC, presentat pel carismàtic Vicente Alventosa.

10.30 hores. Apertura dels estands a la FAC.

10.30 hores. Inici de la Fira Animalista a la Plaça El Molí, a càrrec de la Regidoria de Medi Ambient en col·laboració amb FEDENVA (Federación para la protección y defensa del animal en la Comunidad Valenciana). Inscripcions als concursos de gossos amb amo.

10:30 fins a les 12.30 hores. Taller de reparació de bicicletes urbanes a l’escenari de la Plaça L’Església. Organitza Regidoria de Joventut i el comerç local “Bike and Roll”.

11.00 hores. Taller d’educació i habilitats canines a càrrec de l’associació “Adiestrador Canino” en la Plaça El Molí.

12.00 hores. Presentació Oficial a la ciutadania de l’APP municipal per a mòbils a l’estand municipal, situat al carrer del Calvari.

13.00 hores. Desfilada de gossos amb amo i entrega dels premis dels concursos. Plaça el Molí.

13.00 hores. Exhibició de l’Associació Capoeira Benetússer; demostració de “Roda” tradicional. A l’escenari de la Plaça L’Església.

17:00 a 20.30 hores. Taller familiar “Construint Menjadors per a Aus”. Construcció artesanal de menjadors per a aus que, una vegada emplenats amb el material comestible de cada tipus d’ocells (insectívors, granívor), procedirem a instal·lar-los o penjar-los pels arbres situats en els jardins pròxims. Estand ACTIO a la Fira Animalista situada a la Plaça el Molí. Duració aproximada de l’activitat de 30 minuts. Organitzat per la Regidoria de Medi Ambient.

18.00 hores. Exhibició ball folklòric Grup de Bolivians a l’escenari de la plaça de L’Església. Organitzat per la Cofradía Ángel de la Pasión.

19.00 hores. Masterclass de Kangoo Dance a l’escenari de la plaça de l’Església. Organitzat per l’Associació Fitness Para Ti i patrocinat per Wellness Oriflame.

19:00 a 21.00 hores. Inscripcions a l’estand municipal situat al Camí Calvari, per fer els itineraris d’observació d’aus per la població. Organitzat per la Regidoria de Medi Ambient.

19.00 hores. Actuacions Banda Primitiva de Benetússer en diferents llocs del recinte firal. (Pòrtic  d’accés a la Fira; C.C.R Els Escalons; Plaça el Forn; Plaça L’Església i Plaça el Molí)

20.00 hores. Gran desfilada festiva de l’Associació de Carnestoltes de Benetússer per tot el recinte firal.

20.00 hores. Exhibició d’Esgrima Adaptada, a la plaça de l’Església, per a persones amb diversitat funcional, a càrrec de la Robera Sala d’Armes.

21.00 hores. Sopar de germanor de la Coordinadora de Moros i Cristians de Benetússer al carrer Nostra Senyora dels Socors.

23:00 a 01:30 hores. “Discoteca Móvil Contacto” de Benetússer ens oferirà música variada a la plaça de l’Església.

DIUMENGE 6 DE MAIG 2018

 

10:00 a 12.00 hores. Primer Grup. Itinerari d’observació d’aus. L’activitat començarà amb una exposició prèvia de 15 minuts al Centre Cultural El Molí, a càrrec d’un especialista amb suport audiovisual per a presentar l’activitat i mostrar la diversitat de l’avifauna urbana. Duració total de la visita 60 minuts. Places limitades. Organitzat per la Regidoria de Medi Ambient.

10.30 hores. Apertura dels estands a la FAC

11:00 a 14.00 hores. Taller “Els colors de les 4R”. Al costat de l’estand municipal, organitzat per la Regidoria de Medi Ambient i el Foro de Participació Ciutadana de l’Agenda 21 Local. Inscripcions prèvies a l’estand del Foro situat al Camí del Calvari.

11.00 hores. Demostració del funcionament dels desfibril·ladors municipals per l’empresa “Yo te salvo” a l’estand d’Emergències en la Plaça L’Església. Durant tot el matí pots acostar-te i demanar informació.

11.00 hores. Exhibició de Karate a càrrec de club de karate Shinkyokushin Benetússer.

12.00 hores. Demostració del funcionament dels desfibril·ladors municipals per l’empresa “Yo te salvo” a l’estand d’Emergències en la Plaça L’Església. Durant tot el matí pots acostar-te i demanar informació.

12:00 a 14.00 hores. Segon Grup. Itinerari d’observació d’aus. L’activitat començarà amb una exposició prèvia de 15 minuts al Centre Cultural El Molí, a càrrec d’un especialista amb suport audiovisual per a presentar l’activitat i mostrar la diversitat de l’avifauna urbana. Duració total de la visita 60 minuts. Places limitades. Organitzat per la Regidoria de Medi Ambient.

13.15 hores. Activitat per a xiquets d’Esgrima de lliure participació, a la plaça de l’Església, a càrrec de la Robera Sala d’Armes.

14.00 hores. Paelles de germanor a càrrec de la Coordinadora de Moros i Cristians en el carrer Nostra Senyora dels Socors.

17.00 hores. Passacarrer pel recinte firal, de balls tradicionals bolivians a càrrec de la Plataforma Intercultural PIE.

18.00 hores. Balls del món a càrrec de la Plataforma Intercultural PIE, a la plaça de l’Església.

18.30 hores. Lliurament de premis del XXVI Certamen Literari “Poble de Benetússer” en el Xalet de la Xapa.

19.00 hores. Masterclass de Kangoo Dance a l’escenari de la plaça de l’Església. Organitzat per l’Associació fitness para ti i patrocinat per Wellness Oriflame.

20.00 hores. Per vuité any consecutiu, la Falla Plaça Lepanto col·labora amb la FAC amb l’espectacle “El Gran Guardaespalda” amb el que representarà a Benetússer en la Champions de Junta Central Fallera de València. Espectacle musical a l´escenari de la plaça de l’Església.

21:00 hores. Donarem per finalitzada la 10a edició de la FAC.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.