Benestar Social col·labora amb la Conselleria per a agilitzar la gestió dels expedientes de dependència a Paiporta

636

Personal tècnic i administratiu de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Paiporta col·labora estretament amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, per a agilitzar la gestió dels recursos que necessiten les persones depenents del municipi, i la cobertura del qual està prevista en la Llei de la Dependència.

Gràcies a aquesta col·laboració, els tràmits necessaris per a accedir a les prestacions que aquesta llei preveu ja poden solucionar-se íntegrament a l’Ajuntament, a través del servei de Porta d’Entrada de Benestar Social i de l’Oficina UNICA, sense necessitat de desplaçaments.
Tot açò ve facilitat pel notable increment de personal que l’Ajuntament ha pogut realitzar en l’Àrea de Benestar Social, gràcies al suport que la Consellería ve prestant des d’inicis d’aquest mandat, que ha suposat que la subvenció que anualment rep el municipi per a Serveis Socials s’haja incrementat dels 113.000 euros que es percebien en 2015, fins als 520.000 que s’han rebut per al present exercici.

Des de la Regidoria de Benestar Social, d’acord amb els informes del personal tècnic de l’Àrea, s’estima que cap a finals d’octubre s’hauran remès les 75 sol·licituds que quedaven en Consellería de l’exercici 2017, i les prop de 100 el tràmit de les quals ja s’ha iniciat en l’Ajuntament, per a que el govern autonòmic resolga les prestacions que rebran les persones dependents del municipi.

Aquesta millor coordinació permetrà que les demores, en alguns casos d’anys, que patien les persones sol·licitants d’aquestes imprescindibles ajudes, queden reduïdes a pocs mesos o setmanes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.