Avança la segona fase del carril bici de La Pobla de Farnals amb la projecció de la passarel·la sobre l’autovia V-21

13 lecturas

Tècnics de l’Ajuntament de La Pobla de Farnals i de la Generalitat Valenciana s’han reunit recentment per a avançar en la redacció del projecte de creació d’una passarel·la per a vianants i bicicletes que travessarà l’autovia V-21. Després de licitar la redacció del projecte a l’empresa TIPSA, ara s’estudien les diferents alternatives d’itinerari possibles. “Cada solució tècnica implica una solució burocràtica, perquè es veu implicat el PGOU, perquè entren en joc competències del Ministeri de Foment o bé afecta a altre terme municipal, per la qual cosa s’ha d’estudiar quina opció és la més oportuna”, ha explicat l’alcalde de la localitat, Enric Palanca. 

Reunió amb els tècnics de la GVA

La construcció d’aquesta passarel·la ciclopeatonal és la segona part del projecte “Camí a la mar”, que pretén donar solució a la reclamació històrica d’unir els dos nuclis de població de La Pobla de Farnals, el del poble i el de la platja.

En desembre de l’any passat es va finalitzar la primera part d’aquest camí, un carril per a vianants i bicicletes de més de 3 kilòmetres que enllaça el casc urbà (des del Poliesportiu Municipal) amb la rotonda d’accés a la V-21. La construcció de la passarel·la serà el pas definitiu per a enllaçar els dos nuclis, i també per a connectar el nucli poblacional més important en el litoral amb tota la comarca.

“L’objectiu final és el d’acomplir la nostra promesa d’enllaçar, de manera sostenible, els dos nuclis del nostre poble i connectar-los també amb l’àrea metropolitana de València, un objectiu que és compartit per la Generalitat Valenciana, que vol que el projecte estiga finalitzat com més prompte millor”, ha assegurat l’alcalde.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí