Artur Hernàndez serà el candidat de Compromís a l’Alcaldia de Picassent en les pròximes eleccions municipals

498

artur hernàndez compromís picassentArtur Hernàndez ha estat elegit candidat de Compromís per Picassent a l’Alcaldia de la ciutat per part de l’Assemblea de la formació valencianista. El col·lectiu picassentí de Compromís havia convocat primàries per triar el candidat o la candidata per encapçalar la llista de la seua formació en les pròximes eleccions municipals i, finalment, l´únic candidat presentat ha estat l’actual regidor de la formació.

L’elecció d’Artur Hernàndez es va produir per unanimitat. Artur Hernàndez és, actualment, el portaveu del grup municipal de la coalició Compromís a Picassent. Durant les dos darreres legislatures va tindre responsabilitat dins del govern de Picassent com a regidor de Cultura, Joventut i Promoció del valencià i va formar part del govern gràcies a l’acord que Compromís va arribar entre el 2003 i 2011 per governar la població de Picassent.

Amb Artur Hernàndez, Compromís s’ha consolidat com la tercera força política de Picassent i sempre ha estat clau en la governabilitat de Picassent.

En la present legislatura, Artur Hernàndez ha estat portaveu del grup municipal de Compromís i ha encapçalat l’oposició de la ciutat “davant un Partit Socialista obsessionat en la imatge i la propaganda i amb nul·litat de propostes de govern i per altra part un Partit Popular desentortat i sense presència en l’oposició”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.