Arriba la segona edició del festival ‘Cromàpica’ i amb ell, quatre dies d’art als carrers de Picassent

770

Cromàpica és un festival d’art urbà que busca convertir alguns racons de Picassent en un vertader museu a l’aire lliure. Amb estes activitats es pretén apropar la gent a l’art com una experiència inspiradora, creativa i quotidiana. Un art de carrer, efímer i colpidor per al vianant. Amb l’objectiu d’aportar nous estímuls que converteixen el passeig pel municipi en una experiència artística per al veïnat. La segona edició del festival d’art urbà tindrà lloc entre l’1 i el 4 de setembre de 2017 coincidint amb les festes majors.

La presentació oficial del festival va tindré lloc durant la Setmana Jove 2017. En primer lloc es van donar a conèixer els artistes què han resultat guanyadors d’entre totes les obres presentades i que com a premi, a més d’una cuantia econòmica de 600 euros, seran els encarregats de plasmar el seu art en 4 murs del poble: Premi artista local atorgat a Alba Bla; premis individuals atorgats a Xolaka i Lolofonico, i un premi de grup atorgat al col·lectiu BYG.

Com a novetat, en esta segon edició es pintaran 2 murs addicionals. Un d’ells serà a càrrec d’una artista convidada, Julieta XLF, participant de la primera edició del festival que va sorprendre amb la seua obra al carrer Morella i que enguany tornarà a plasmar el seu art als carrers de Picassent. L’altre dels murs que s’executarà entre els dies 1 i 4 de setembre serà col·laboratiu i estarà pintat pels veïns i veïnes del poble que vulguen participar baix la coordinació del col·lectiu local De Tripas Aerosol. A més de tot açò, al llarg dels dies del festival, també tindrà lloc un combat d’il·lustradors i un taller amb els majors del Centre de Convivència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.