Arriba la Sant Silvestre Solidària de Paiporta

577

Paiporta celebra aquest dijous la tradicional Sant Silvestre Solidària, carrera clàssica de fins a 3 quilòmetres en què allò més important és el bon ambient i la recollida d'aliments necessaris per a la inscripció. Aquesta tràmit es podia completar fins a aquest dimecres amb l'aportació d'al menys un quilo d'aliments no peribles, que es destinaran a Caritas i Creu Roja. La carrera començarà a les 20:00 hores, amb eixida i meta a la Plaça Major.

sant-silvestre-paiporta

El bon humor i no l'esperit competitiu és el que regna en la Sant Silvestre Solidària de Paiporta. L'organització atorgarà premis a les millors disfresses masculina i femenina, així com a la millor disfressa grupal, i al col·lectiu més nombrós. Totes aquelles persones que s'hagen inscrit correctament en la prova estaran cobertes per una assegurança.

Com a novetat de l'edició d'enguany, el Servei Municipal d'Esports (SME) animarà la carrera amb una batucada. A més, com és tradicional, se servirà xocolata calenta per a templar el cos, i s'entregaran diferents regals i premis. La regidoria d'Esports i l'SME animen a tota la localitat i a la ciutadania de les localitats veïnes a participar d'aquest esdeveniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.