Arriba la Sant Silvestre Solidària de Paiporta

0
237

Paiporta celebra aquest dijous la tradicional Sant Silvestre Solidària, carrera clàssica de fins a 3 quilòmetres en què allò més important és el bon ambient i la recollida d’aliments necessaris per a la inscripció. Aquesta tràmit es podia completar fins a aquest dimecres amb l’aportació d’al menys un quilo d’aliments no peribles, que es destinaran a Caritas i Creu Roja. La carrera començarà a les 20:00 hores, amb eixida i meta a la Plaça Major.

sant-silvestre-paiporta

El bon humor i no l’esperit competitiu és el que regna en la Sant Silvestre Solidària de Paiporta. L’organització atorgarà premis a les millors disfresses masculina i femenina, així com a la millor disfressa grupal, i al col·lectiu més nombrós. Totes aquelles persones que s’hagen inscrit correctament en la prova estaran cobertes per una assegurança.

Com a novetat de l’edició d’enguany, el Servei Municipal d’Esports (SME) animarà la carrera amb una batucada. A més, com és tradicional, se servirà xocolata calenta per a templar el cos, i s’entregaran diferents regals i premis. La regidoria d’Esports i l’SME animen a tota la localitat i a la ciutadania de les localitats veïnes a participar d’aquest esdeveniment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here