Arriba la quarta edició d’Artalamar a la platja de la Pobla de Farnals

517

La platja de la Pobla de Farnals serà l’escenari de la quarta edició d’Artalamar entre els dies 14 i 16 de juny. La iniciativa, organitzada per la companyia de teatre local Impronenas i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, oferix a veïns, veïnes i visitants una programació amb propostes escèniques adreçades a persones de totes les edats. El públic trobarà noves formes alternatives d’espectacles de carrer relacionades amb el teatre, el circ, la màgia o la música.

Durant la primera jornada, a la Casa de la Cultura, tindrà lloc l’esdeveniment de fi de curs de l’alumnat de teatre infantil i el grup juvenil representarà “Matx de impro”. L’endemà, el dia s’iniciarà amb el show de final de curs de l’alumnat del taller de teatre del barri de la Platja. A la vesprada, Cocó Teatre portarà la funció de titelles Alicia en su mundo, La Casa Amarilla mostrarà l’espectacle de dansa La vuelta al mundo en 80 años i Bariduwoop realitzarà un show de malabars.

El tancament es produirà a les 23.30 hores amb una acció d’improvisació musical. El diumenge, la companyia Wilbur visita la localitat amb la proposta circense Piensa en Wilbur i la clausura del festival se celebrarà a les 20 hores a la plaça de les Corts Valencianes amb el concert Tres hace baile.

A més de les actuacions, el 15 de juny, a les 12 hores, l’edifici Veles e Vents acollirà un taller de titelles per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys. En la tercera de les jornades, es convida a les famílies a participar en una gimcana en la platja Nord que es desenvoluparà a partir de les 17 hores. Les places per a estes activitats són limitades i cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a impronenas@gmail.com. El preu del taller és de 3 euros i de la gimcana, de 4 euros.

Artalamar funciona a través del sistema de taquilla inversa. Açò vol dir que els artistes realitzen els espectacles a canvi de les aportacions econòmiques que realitzen els espectadors una vegada la funció ha finalitzat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.