Arranca la XIII edició de la AIS Lan Party, la festa digital de l’Horta Sud

0
90

L’Associació d’Internautes de Silla i l’Ajuntament de Silla organitzen la AIS Lan Party 2012, del 20 al 22 de juliol. És un esdeveniment de tecnologia, creativitat, oci i cultura digital en xarxa on, durant tres dies, persones interessades en les noves tecnologies es reuneixen amb els seus ordinadors. En esta edició Hortanoticias.com s’ha convertir el patrocinador/colaborador de la XIII edició.
La finalitat és compartir inquietuds, intercanviar experiències i realitzar tot tipus d’activitats relacionades amb les noves tecnologies.

L’esdeveniment naix gràcies a l’AIS (Associació d’Internautes de Silla) en col•laboració amb l’Ajuntament de Silla a l’any 2000. Des del seu origen, l’esdeveniment té un caràcter generalista i formatiu, i reuneix les diferents plataformes i col•lectius del món de la informàtica. Es convoca per crear un punt de trobada propici per a l’intercanvi d’idees i coneixements.

Els tallers, les xarrades, les competicions i altres activitats programades atorguen a AIS Lan Party una “consistència formativa i de continguts que la converteixen en una cita de referència. I, el que és més important, manté l’esperit col•laboratiu i participatiu que sempre ha caracteritzat l’esdeveniment demostrant que el coneixement creix quan es comparteix”, asseguren els organitzadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.