Antonio Estañ, secretari general de Podem, inaugurarà la nova seu de Torrent

0
2 lecturas

Podemos Torrent celebrarà dema l'obertura oficial de la seua nova seu en el carrer Mare de Déu de l'Olivar, 31. El secretari general de la formació morada en Torrent, José Catalá, s'ha mostrat molt orgullós de "poder complir el somni de la militància torrentina i comptar amb un lloc propi on reunir-se i celebrar esdeveniments i xarrades".

Podemos Torrent nueva sedeAntonio Estañ, secretari general de Podem autonòmic, ha confirmat ja la seua assistència, així com altres diputats i diputades, com Antonio Montiel. La seu, habilitada amb molt esforç pels i les integrants del Cercle Podemos Torrent durant aquesta tardor, ja ha acollit diverses xarrades i debats.

El local és una planta baixa que compta amb quasi 100 metres quadrats i està dividit en quatre àrees principals: saló de debats, zona d'esplai, sala de reunions i un magatzem i està particularment prop de l'estació de metro de Torrent. Ha sigut sufragat gràcies a aportacions tant del partit com de la militància local i suposa, en paraules de José Catalá, "una clara mostra de la voluntat de consolidació de la nostra formació i d'acostament a la ciutadania. No s'entén una formació política moderna sense un lloc de trobada que permeta als veïns i veïnes acostar-se a compartir amb la gent de Podemos Torrent les seues inquietuds i necessitats".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí