Antoni Pardo fa doblet en el Premis de Curtmetratges L’Objectiu Faller

1534

La sala d’actes de l’Ajuntament va acollir, la vesprada de diumenge, la gala d’entrega dels Premis de Curtmetratges L’Objectiu Faller; una iniciativa promoguda per la falla Nicolau Andreu per a fomentar la cultura audiovisual entre els fallers i les falleres i amb un objectiu solidari, ja que la recaptació de les entrades es va destinar a l’associació Corazones Abiertos.

L’acte es va iniciar amb el visionat dels curtmetratges participants pertanyents a les falles Escultor Vicente Pallardó, Antoni Pardo, Avinguda Reina Sofia i Pare Méndez. Seguidament, es va fer entrega dels trofeus, i la falla Antoni Pardo va guanyar el primer premi, tant en la modalitat infantil com major. En finalitzar la gala, el president d’Antoni Pardo va anunciar la donació del premi a Corazones Abiertos.

Per a lliurar els premis a les comissions van estar presents a l’escenari les falleres majors de Torrent, Maria Jesús Rincón i Alexia Manzano, acompanyades dels màxims representants de la falla Nicolau Andreu. La regidora d’Eduació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, també va fer entrega d’un premi, ja que el projecte comptava amb la col·laboració de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent, que dóna el premi al millor curtmetratge faller en valencià, en la modalitat adulta i infantil. Els curtmetratges premiats són els de les comissions infantils de les tres falles presentades: Amb tu de la falla Antoni Pardo, Violeta de la falla Avinguda Reina Sofia i Jaumet Jons de la falla Escultor Vicent Pallardó. La regidora va destacar “l’esforç de totes les comissions en la realització dels curts i a més la importància d’este concurs solidari per a l’associació Corazones Abiertos, pel seu treball i la seua labor dia a dia”.Les comissions falleres premiades van ser:

VI Concurs de Curtmetratges modalitat major

  • Millor tècnica i edició: Falla Antoni Pardo
  • Enginy i gràcia: Falla Antoni Pardo
  • Millor actor: Pedro Caballero (Pare Méndez)
  • Millor actriu: Laura Rodríguez (Antoni Pardo)
  • Millor curtmetratge: Antoni Pardo

V Concurs de Curtmetratges modalitat infantil

  • Primer premi: Falla Antoni Pardo
  • Segon premi: Falla Avinguda Reina Sofía
  • Tercer premi: Falla Escultor Vicent Pallardó

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.