Ana Lluch, cap d’Oncologia de l’Hospital Clínic i única filla predilecta de Bonrepòs i Mirambell, premiada per EVAP

776

L’Associació d’Empresàries i Professionals de València (EVAP/BPW) ha triat tres dones que consideren modèliques per a les futures generacions. Es tracta d’Ana Lluch, cap d’Oncologia de l’Hospital Clínic de València i primera i única filla predilecta de Bonrepòs i Mirambell, en l’apartat científic; Ana Maria Llopis, presidenta dels supermercats Dia, en l’àrea de diversitat; i Anna Ferrer, víuda del cooperant valencià Vicent Ferrer, que ha rebut el premi a la integració social.

Els premis, que celebren la seua VII edició i s’han entregat en l’hotel Les Arenes de València, davall el lema “visibilitzant la transparència” pretenen “fer visible a la dona en el terreny empresarial i professional per a evitar qualsevol discriminació per raó de gènere”. Les guardonades en esta edició són “tres dones model per a les noves generacions per la seua professionalitat, la seua integritat i la seua convicció de la riquesa que aporta la diversitat i la cooperació per al benestar, la convivència i la prosperitat de la humanitat”, segons l’organització.

El Premi a la Professionalitat s’ha concedit a Ana Lluch, directora del Servici d’Hematologia i Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic Universitari de València. La doctora és autora de 10 llibres especialitzats en Oncologia Mèdica i col·laboradora en nombroses aportacions a altres publicacions, a més de responsable i coautora de més de 200 treballs científics publicats.

La doctor Ana Lluch a dedicat el premi als seus pacients “per ells que m’han ensenyat a viure”.

Estes tres dones, segons EVAP, representen un model i un referent per la seua professionalitat, la seua integritat i la contribució al creixement econòmic i social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.