Ana Lluch, cap d'Oncologia de l'Hospital Clínic i única filla predilecta de Bonrepòs i Mirambell, premiada per EVAP

4 lecturas

L'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP/BPW) ha triat tres dones que consideren modèliques per a les futures generacions. Es tracta d'Ana Lluch, cap d'Oncologia de l'Hospital Clínic de València i primera i única filla predilecta de Bonrepòs i Mirambell, en l'apartat científic; Ana Maria Llopis, presidenta dels supermercats Dia, en l'àrea de diversitat; i Anna Ferrer, víuda del cooperant valencià Vicent Ferrer, que ha rebut el premi a la integració social.

Els premis, que celebren la seua VII edició i s'han entregat en l'hotel Les Arenes de València, davall el lema "visibilitzant la transparència" pretenen "fer visible a la dona en el terreny empresarial i professional per a evitar qualsevol discriminació per raó de gènere". Les guardonades en esta edició són "tres dones model per a les noves generacions per la seua professionalitat, la seua integritat i la seua convicció de la riquesa que aporta la diversitat i la cooperació per al benestar, la convivència i la prosperitat de la humanitat", segons l'organització.

El Premi a la Professionalitat s'ha concedit a Ana Lluch, directora del Servici d'Hematologia i Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València. La doctora és autora de 10 llibres especialitzats en Oncologia Mèdica i col·laboradora en nombroses aportacions a altres publicacions, a més de responsable i coautora de més de 200 treballs científics publicats.

La doctor Ana Lluch a dedicat el premi als seus pacients “per ells que m'han ensenyat a viure”.

Estes tres dones, segons EVAP, representen un model i un referent per la seua professionalitat, la seua integritat i la contribució al creixement econòmic i social.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.