Amparo Picó denúncia una alarmant reducció del material expositiu de l'Almoina

417

El grup Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València ha denunciat una alarmant reducció de material expositiu en el Centre Arqueològic de L'Almoina. "L'Almoina continua sent un museu amb notables deficiències on la mitat dels audiovisuals no funcionen i han desaparegut les peces arqueològiques del soterrani, a més de tombes amb restes humanes d'època visigoda i romana", ha declarat la regidora Amparo Picó.

"Ens pareix increïble que, a pesar del temps transcorregut des que des del grup Ciutadans denunciem la situació, a l'agost, el Centre Arqueològic de L'Almoina continue sent un museu que no complix amb els mínims exigibles. Els audiovisuals continuen donant problemes i a tot açò se suma que les peces arqueològiques exposades en el soterrani no estan en les vitrines i les tombes d'època visigoda i romana tampoc es troben en el seu lloc d'exposició", ha declarat la regidora Picó, el qual ha anunciat que exigirà explicacions en la pròxima reunió de la Comissió de Desenrotllament Humà.

L'edil Picó ha explicat que ha presentat diverses preguntes a la dita comissió sobre el centre arqueològic, en relació a si s'ha presentat ja el projecte expositiu, sobre el pla integral anunciat i per a conéixer l'estat de la reparació de l'ascensor.

Per a concloure, la regidora de Cs ha afirmat que "amb esta situació, Tello deuria no hauria de cobrar per visitar L'Almoina. Hauria de mantindre la gratuïtat perquè no està complint amb les expectatives del públic".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.