Amb el Trofeu Taronja comença la programació esportiva de À Punt

1571

Un senzill acte en el centre de producció de programes de Burjassot, seu de À Punt Média, va servir de presentació dels programes esportius de la televisió dels valencians. L'edifici, carregat de records i significació per a tots, es va omplir una altra vegada de companys del periodisme esportiu.

La raó, la tornada de les retransmissions esportives valencianes en valencià, una de les coses que més s'han trobat a faltar des de la desaparició de l'extinta Canal9. Deu ser per això que han acabat convertint-se en clau per a l'audiència valenciana.

Empar Marco

Va començar la presentació Empar Marco, directora de À Punt, explicant l'aposta decidida de l'entitat per l'esport, no tant sols el futbol i el basket, que també, sinó aquells esports considerats minoritaris que porten a molts valencians i valencianes a fer grans coses. També pel que fa als esports adaptats i paralímpics, modalitats en les que són molts els èxits aconseguits pels nostres esportistes.

Jordi Carrascosa

Així, tal i com va posar de manifest Jordi Carrascosa, l'acord amb València Imagina Televisió (VITV), empresa valenciana que conta amb el suport dels serveis tècnics del grup Mediapro, permet cobrir la temporada 2018-2019 amb totes les garanties i la millor qualitat i completar l'oferta de continguts esportius a la televisió valenciana.

Yolanda Damià

Una oferta vertebrada en dos programes, TOT Futbol i TOT Esport, les dos columnes en les que descansa tota la programació esportiva en sessions de diumenge i dimecres.

Encara que la programació regular començarà amb la primera jornada de la Lliga, hui podrem vore el primer programa d'estrena amb l'especial del Trofeu Taronja. Un especial que comançarà a les 20:15 hores i finalitzarà a la mitjanit, amb una àmplia cobertura dels prolegòmens del partit, el descans i el postpartit de la presentació del València CF.

TOT Futbol

Un magnífic pròleg, sense dubte, dels programes que s'emetràn tots els diumenges a les 22:30 hores presentats per Vicent Sempere i l'exjugador del València CF, David Albelda, acompanyats per Maria Josep Berbegall i colaboradors de la talla de l'entrenador valencià Josep Lluis Oltra i l'exporter del València CF i el Vila-real CF, entre altres, Andreu Palop.

David Albelda

Un equip de reporters de primer nivell com Alberto Santamaria, Maria Domínguez, Maria Tomàs, Vicente Tafaner, Enrique Pacheco i Enrique Gimeno, acompanyats per col·laboradors com Xavi Mercader i Miquel Martí, ens portaran a l'actualitat i detalls de la marxa dels nostres equips en 1a, 2a i 2a B, així com el futbol femení.

Les últimes tecnologies també seràn un suport important en TOT Futbol, en un impressionant plató dissenyat per Pedro Moreira que permetran als comentaristes explicar amb més luxe de detall les estratègies, curiositats i altres dades dels partits, rivals i competicions.

TOT Esport

L'altra columna del nou 'castell' esportiu valencià és TOT Esport, l'espai que tots els dimecres, a partir del pròxim 15 d'agost, ocuparà els seus minuts a totes les disciplines esportives en les que tenim representants valencians, amb especial dedicació als esports minoritaris i els adaptats, en un exercici de pluralitat que permetrà donar visibilitat a esports en els que valencians i valencianes estàn acoseguint grans èxits i que queden amagats pels esports massius com ara el futbol i el bàsquet. I llògicament, amb una ullada molt especial a l'esport autócton, la pilota valenciana.

Natxo Rodilla

Aquest espai estarà conduit per Maria Josep Berbegall, acompanyada per l'exjugador de bàsquet, Natxo Rodilla. Els dos analitzaran i entrevistaran els protagonistes i amb ells hi haurà especialistes de diversos àmbits, com ara Carlos domingo, Leyre Ortí, entre altres.

En ser un programa emés els dimecres, donarà cobertura informativa a la trajectòria del Valencia CF en la Champions League, i del Vila-Real CF en l'Europa League.

Maria Josep Berbegall i Vicent Sempere.

Des de Jordi Carrascosa, passant per Yolanda Damià, Míriam Civera, Damià Vidagany, Borja Diez, Paco Escamilla, Agustí Mezquida... Tots ells noms ben recordats que ens fan pensar que la nova programació esportiva de À Punt no tan sols està en bones mans sinò que ha arreplegat el millor de cada casa per tal de donar la millor de les informacions possibles.

No ens donarà temps per a somniar amb el moment en que tot açò comence, ja que aquesta nit, amb el Trofeu Taronja, s'enceta la nova programació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.