Alzira torna a la normalitat i neteja els carrers i camins més afectats per les pluges

33

Després de les pluges d’ahir, la situació al llarg de la matinada ha estat tranquil·la a Alzira. La pluja ha sigut molt dèbil i la situació del barranc de la Casella ha millorat notablement.

Tasques de neteja

Des de la passada matinada s’ha començat la neteja de les zones més afectades. Anit ja es feia a Mestra Josefina Fernàndez, i hui han començat les tasques als carrers compresos entre Josefina Fernández i Cristóbal Monterde. En acabar se seguirà amb la retirada de brutícia als barris més afectats en les zones de Venècia i les Basses.

Pel moment la brigada de FOVASA, concessionària de la neteja viària de la ciutat,  la d’INDITEC, concessionària de parcs i jardins, junt a la brigada d’obres i 5 equips de neteja addicionals ja estan treballant en la recuperació dels nostres carrers. A més al llarg del matí s’incorporarà una unitat de bombers especialment destinada als baldeig en carrers i voreres.

“Hem patit un episodi fortíssim a tota la comarca i vora 300.000 riberencs ens hem vist afectats per les inundacions, esperem que tots puguem recuperar la normalitat el més prompte possible i ens esforçarem per tal d’aconseguir-ho. Vull donar les gràcies a tots els serveis municipals que estan treballant de valent des de l’inici d’esta DANA” ha comentat l’alcalde, Diego Gómez

 

Estat dels camins

Pel que fa a l’estat de les carreteres i camins de la ciutat, a hores d’ara està tallat:

  • Accés a La Casella (Carasol despreniment)
  • Camí Vell de Corbera
  • Vistabella
  • Camí Materna (camí Fondo) amb despreniments
  • Pachorra (des de Umbria a Solana)
  • Carretera Vilella (Caiguda d’un mur)
  • C/ Antiga Avidesa, des de CV-50 a Avda. Josefina Fernàndez
  • Camí de Pescadors i Camí Arena (amb fang)
  • Camí barranc de la Casella (no transiotable)
  • Camí de la Gossera accés hospital (tasques de neteja)

Es recomana a la ciutadania que no transite pels caminals del terme, on es troben els treballadors de la brigada agrícola amb les tasques d’adequació dels camins, que a poc a poc ja tornen a la normalitat. S’ha reforçat l’equip amb dos pales per a la retirada d’obstacles que dificulten el pas. Pel moment ja s’ha habilitat l’accés a la Murta on havia caigut un mur, que ja ha estat retirat de la mateixa manera que els arrastres trobat a les diferents pistes forestals.

Escoles

Diverses instal·lacions educatives han resultat afectades, concretament es porten a terme tasques al Ausiàs March, Gloria Fuertes, IES Rei en Jaume i Sagrada Família, on s’ha després un mur.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.