Alzira comença hui el voluntariat per a cosir mascaretes

25

Després d’una setmana de gestions hui comença l’elaboració de les mascaretes sanitàries que cosiran un grup de dones d’Alzira.

Es tracta d’una iniciativa social que naix d’un grup de veïnes de la ciutat, que conscienciades de la necessitat es van posar en contacte amb l’Ajuntament. Prompte van ser més de 20 cosidores que es van mostrar interessades a col·laborar de manera desinteressada i a hores d’ara la quantitat ha augmentat considerablement.

Per tal de poder oferir un producte apte, amb el material adequat, s’ha comptat amb l’assessorament de l’hospital, que a més ha facilitat el teixit per a elaborar, inicialment 400 mascaretes.

“Vull agrair la solidaritat de la ciutadania que no ha dubtat en posar-se a disposició per a treballar. Estem molt contents per la bona acollida que ha tingut i sense haver començat ja estem esperant més material per a poder donar a cosir a totes les persones que s’han interessat per participar” ha assegurat la regidora de Sanitat Gemma Alós.

Este mateix matí s’ha fet el repartiment de material: teixit, gomes i cintes entre el primer grup de cosidores. Una volta estiguen acabades es portaran a esterilitzar i s’entregaran a l’hospital.

No és la primera mostra de solidaritat ciutadana i de fet a la ciutat ja hi ha iniciatives similars a la parròquia del Lluch, la botiga d’indumentària valenciana Mercedes Romero o fins i tot la falla l’Alquenència està elaborant  pantalles facials a partir d’una impressora en 3D.

“Des de l’Ajuntament estem orgullosos dels nostres veïns i veïnes que no han dubtat en posar-se a disposició dels qui ho necessiten” afig la regidora.

En tot cas i en tractar-se de productes sanitaris cal anar amb compte i seguir sempre les instruccions del metge i les recomanacions de la Generalitat sobre l’ús de mascaretes.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.