Álvaro parlarà en Albuixech de la seua passió i els seus récords al mon de la pilota valenciana

1324

El pròxim dijous 30 d’agost, Albuixech acollirà, per tercera vegada consecutiva en les festes patronals i populars, un col·loqui sobre la pilota valenciana. El protagonista de la vesprada serà la figura indiscutible Álvaro Navarro i la xarrada tindrà lloc en el saló de plens de l’Ajuntament d’Albuixech a les 20:00 hores baix el títol: ‘Una esquerra de rècord’. Després de l’acte, hi haurà sopar i orquestra.

alvaro pilota valencianaL’acte, que serà moderat pel periodista Jaime Roch, està organitzat pel Club de Pilota d’Albuixech i l’ajuntament amb la finalitat de la pilota torne a tenir la rellevància dins de la cultura valenciana que es mereix. En la conversa, el jugador donarà la seua opinió i explicarà les seues vivències i rècords. Per la seua banda, el pilotari de Faura assegura que “està molt il·lusionat d’assistir a una trobada on han participat grans figures com el gran el Genovés. Albuixech sap valorar la pilota valenciana i la seua història”.

Marta Ruiz, regidora de Cultura i Festes, explica que “per tercer any consecutiu s’estan portant a terme aquestes xarrades-col·loqui, les quals pense que són un referent i un exemple a seguir i estem molt orgullosos de poder comptar amb el suport dels grans de la pilota valenciana. I per a mi, enguany és un poc més especial poder comptar amb la presència d’Álvaro, al qual vaig tenir el gust de conéixer jugant en els carrers dels pobles en el seu començament”. En 2016 es va celebrar la primera edició d’aquesta jornada de pilota amb el Genovés i l’any passat va participar Puchol II i el seu preparador físic.

Álvaro Navarro Serra, conegut en el món del trinquet simplement com Álvaro, va nàixer a Faura el 17 de desembre de 1973, iniciant-se en la pilota i apuntant maneres en els carrers del seu poble amb només 13 anys. Molt ràpid els entesos es van adonar de les possibilitats del xaval, del seu portentós braç esquerre i, sobretot, del caràcter amb el qual feia front als desafiaments: el d’un autèntic guanyador. En 1995, amb 22 anys, Álvaro es va ficar en la primera final de l’Individual Bancaixa d’escala i corda enfront del Genovés, col·locant-se entre l’elit dels jugadors de pilota valenciana. Un lloc en el qual ha estat al llarg de dues dècades obtenint un brillantíssim resultat: onze títols individuals (1998, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 i 2011), incrementant la seua hegemonia en els campionats per equips, en els quals va agregar quatre títols més, convertint-se en la llegenda viva de la pilota.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.